Yazılım ile nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, şimdi ben şunu söylemek istiyorum: Bu freelance işi artık tutmuyor çünkü işini ekibe döküp çok fazla ilerleyen kişiler var ve artık ekiple insanlar ciddi manada güzel işler yapıyorlar. Ekip işi her zaman kazandırır ancak ben tek bir yazılımcı olarak şunu sormak istiyorum: Yani bu öğrendiğimiz yazılım (HTML, CSS, JavaScript, Python, GDScript) bir işe yaramıyor sanırsam çünkü etrafa baktığım zaman illegal iş çeviren kişiler 2-3 kişi, çok ciddi bir para kaldırabiliyor. Site yazma işine girdim, olmuyor. Freelance deseniz çok güven vermeniz gerek ve ekip işi dediğim gibi. Peki, bu yazılımda C# C++ gibi dillere geçip oyunlara hile yazmak veya başka illegal işler mi yapmalıyım? Ne yapmalıyım bu yazılımı? Bir fikri olan var mıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yani eğer ki buraya oyun hileleri ve benzeri üzerinden gidilmesinin mantıklı olduğu söylenirse yolu çevireceğim yok site geliştirme gibi şeyler üzerine söylenirse oradan ilerleyeceğim ama artık alıştığım yoldan da ayrılasım yok ancak işe yaramasını da istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
arkadaşların dediği gibi hile, script tarzında yapabilirsin ama unutma senin hileni kullanacaksak bir farkın olmalı, illa oyunlar için değil mesela ben de farklı bir proje üzerinde çalışmayı denedim ama fazla yazılım bilgim olmadığı için ilerleyemedim bence tutardı ama yapamadım istersen dm at seninle paylaşayım belki bir şeyler yapabiliriz eğer c++ c# bilgin var ise

Banlı Üye
2 HİZMET YILI
hile yapıp satarsan çok deli paralar kazanırsın özellikle global bir oyunda dolar olarak satabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Yazılım dediğin şey aslında o kadar geniş kapsamlı birşey ki senin hayal dünyana ve arz talebe göre hareket etmelisin. Sakince düşün hayal et ve araştırmayı ihmal etme.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
herkes hile yap demişte bunun legal yollarıda var. gayet oyunda yazabilirsin. iyi biliyorsan kod yazmayı program yazabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
kendi işini çevirebilceğin site kurarak şirkete girerek ve ya freelence

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hepinize teşekkür ederim sanırsam hile yazma yolunda ilerleyeceğim :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
legal yapacaksan freelance. illegal yapacaksan hile

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
C öğrenmeye başladım ancak dökümentasyon olarak pdf değilde sitelerde var mı kaynak önerisi video izlemek sarmıyor kendim öğrenerek ilerlemek istiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam valorant hilesi yaz yada robloxta bazı oyunlar var kimse hile yapamıyor cok saglam koruması o oyunlara hile yazarsan günde 300-400 satan tanıdıklarım var biri westx diye tww diye bi o6yunda hile yapmış araştır istersen günde 300-400 satış alıyor

broski
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
3 HİZMET YILI
hizmet satabileceğin siteler var. Tek yazılım değil photoshop, grafik tasarımı, fotoğrafçılık, video editleme gibi hizmetlerini site üzerinden bir fiyata koyup ordan bir gelir elde etmeye çalışabilirsin. İşini iyi yapar isen zaten kalıcı müşterilerin olur.

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Genellikle yazılım ile kazanabileceğin para hilelerde çoğunlukla oynanan oyunlar da ud hile yaptığın zaman güzel paralar kazanırsın.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu devirde yazılım ile para kazanmak istiyorsan işinde iyi olman lazım. Herkes hile demiş doğru söylemişler şuan en çok kazandıran iş o fakat diğer yollardada bir yere bağlı olman lazım ya da kendin iş alabilmek için reklam marketing yapman lazım site tasarımı gibi

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Tanıdık birinin pozisyondada çalışabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
tanıdık birinin pozisyonda derken yazılım işlerini mi yürütmek yani

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
  • Kişisel veya kurumsal ihtiyaçlara göre web sitesi, mobil uygulama ve masaüstü uygulamalar yapma.
  • Üstteki maddelerde ihtiyaç duyulan servislerin yazılması, veri tabanlarının oluşturulması, siber güvenlik testlerinin yapılması.
  • Girişimcilik için yazılım kullanılması. Bunun en güzel örnekleri Facebook ve Amazon en başta ufak birer yazılım projesiydi sadece. Şu anda yazılımda girişimcilik sektörü meta verse, blok zinciri ve nft gibi alanlara yöneldi.
  • Blog veya içerik yazarak gösterilen reklamlardan gelir elde etme. Ör: Technopat
  • İnsanlara yazılımı öğretmek ve bu yoldan para kazanmak. (Udemy vs.)
  • Yazılım yarışmalarına katılmak. (Hackathon, CTF vs.)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yurtdışına iş yapılarak baya kazananlar var tanıdığın felan varsa konuş yoksa da youtube üzerinden izleyip araştırabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...