Sence siber güvenlik uzmanı alanında iş imkanı varmıdır ?O yazilim senin bilgine gore degisir simdiki zamanda tanidigim bilgisayar ve elektrik&eletronik isinde calisan arkadaslarim var adamlar 4 senelik üniversite okumus gelmis adama asgari ucret teklif ediyolar bu zamanda 7-8 bin lira olan muhendis maaslarini herkes ruyasinda goruyo adalet bu isin neresinde kaliyo birisi bana soylesin benim alanim makina yazilim konusu bizide ilgilendiriyor fakat bu isleri yapmak istoyorsan kendine inanip azimle kendini kanitlaman gerek simdiki bu devirde agzinla kus tutsan yinede yaranamiyosun millete
ALLAH herkesin yardımcısı olsun okumus yüksek lisans yapmış insana is vermiyolar o kadar tecrube sahibi olduk ki bu islerde parayi pulu gectim isin olsun yeterki diyo insanlarda ne yazikki bu duruma geldik
Var olmaz olurmu ama senin tecrubene bagli bu islerSence siber güvenlik uzmanı alanında iş imkanı varmıdır ?
hocam vallaha dediğim gibi çok eskiden beri hayalim sıkılmadan usanmadan yapabileceğim işler bunlar ve kendimi geliştereceğimi düşünüyorum ama yakınlarım kocaeli üni sinde bişey olamassın diyor çok iyi bir üni kazanman lazım diyor açık konuşmak gerekirse çok çok iyi bir üni kazanacağımı düşünmüyorum sizce ortalama bir üniden mezun olupda iyi bir iş bulabilirmiyim bu sektörde.Var olmaz olurmu ama senin tecrubene bagli bu isler
Bak sana soyleyeyim benim calistigim is yerinde 2 senelik unuversite okumus adamlar var ve 2 senelik okumus adamlarin farki ise univ okumus olmalari avantaji neden dersen asgari ucretle calisan sayilmiyolar yani 2 senelik te olsa 1 senelikte olsa okumaya calis derimhocam vallaha dediğim gibi çok eskiden beri hayalim sıkılmadan usanmadan yapabileceğim işler bunlar ve kendimi geliştereceğimi düşünüyorum ama yakınlarım kocaeli üni sinde bişey olamassın diyor çok iyi bir üni kazanman lazım diyor açık konuşmak gerekirse çok çok iyi bir üni kazanacağımı düşünmüyorum sizce ortalama bir üniden mezun olupda iyi bir iş bulabilirmiyim bu sektörde.
Kendini karsindakine kanitlayabilnek meseleki gerci simdi agzinla kus tutsan bile kimse seni iplemezBak sana soyleyeyim benim calistigim is yerinde 2 senelik unuversite okumus adamlar var ve 2 senelik okumus adamlarin farki ise univ okumus olmalari avantaji neden dersen asgari ucretle calisan sayilmiyolar yani 2 senelik te olsa 1 senelikte olsa okumaya calis derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?