ya zaten yazılım mühendisliği mezunları bilgisayar mühendisliği odasına da üye olabiliyor. yurt dışında yazılım mühendisliği olarak biliniyor ama türkiyede nedense bilgisayar adı altında toplanıyor.o bölgedeki insanlar daha fazla göze çarpıyor gibi görünüyor
ytü bilgisayardan arkadaşım var gerçekten çok deli şeyler yapıyorlarBu yazılım mühendisliği adamları gerçekten harika, deli misin
bana kalırsa bütün mühendislikler sağlam bir temel istiyor ben fen lisesi çıkışlıyım gerçekten kolay değilBilgisayar Mühendisi olan insanın önü hep açıktır erken yaşta çok büyük makamlara gelebilirler işini iyi yapanlar CEO bile olabilir. Yazılımı herkes yapıyor ama bilgisayar zordur ve temel ister.
meslek çıkışlılar işi pratiğe daha iyi döker temel olarak dersen eğer ama biz işin teorik kısmını da alıyoruz. olay makine başında geçirdiğin zamanda. sanayideki usta eğitim mi almış? ama şüphesiz ki benden çok daha iyidir. endüstri meslekteki kısımı mühendis olarak almıyorum ben usta olabilir ama mühendis değil.kardeşim mühendis dediğin endüstri meslek lisesinden çıkmalı bu işin temeli burda bu adamlar iş yapan adamlar bana sorarsan pc mühendisliği
Kesinlikle katılıyorum. Artık herşey yazılım üzerine kurulu. Elimizdeki kumandalardan uçak kokpitlerine kadar. Yazılımın hangi dalında olacağın asıl önemli soru bence.Dostum okuduğun bölümde güzel kolunda altın bileziğin var sen yıldız tenik üniversitesinde makine mühendisliği okudum de mesela bir işyerine girişte cv verirken
Adamı hava da kaparlar
Ama yazılımdaki gelecek çok daha büyük bence
Ama karar senin bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?