Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
unity veya unreal engine indir ilk bi araba oyunu yapımına gir unreal dan bi tofaş modeli yükle bide fps görüş açısı ekle bitane harita ekle ve birkaç haritaya da comingsoon yazıp google play a yolla yazılım bilmeden haftalık indirilme ne göre para kazanırsın veleto ların hepsinde 1 tane tofaş oyunu var
BAKTIN! iyi para geliyo toros eklersin baktın iyi yüklenme geliyo multiplayer eklersin baktın sürü geliyo reklam koyarsın
BTK akademi sitesinde aslında temel ve başlangıç düzeyinde bir eğitim alabilirsin. Tamamen ücretsiz eğitim olup online dersleri de var. Eğer farklı kaynaklar da istersen Turkcellin başlatmış olduğu Geleceği Yazanlar kursuna da başvurabilirsin. Eğer yetersiz kalırsa bazı yerlerde eğitim kursları var devletin de desteklediği onlara gidebilirsin, yetersiz kalırsa Udemy bakabilirsin ama ücretli diye hatırlıyorum.
arastirma yapman lazim burada sana verilen bilgileri degerlendir calis hata yaparak yazilimda ustun olursun hata yapmadan hic bir seyde gelisemezsin + olarak direkt c++ gibi seyler ile baslama siddetle tavsiye ediyorum zaten yapamayacaksin.
Bilgasayar mühendisliği mezunu oalrak sana tek diyeceğim kendini geliştirip sağlam bikac proje yaptıgın sürece diplomaya bile çok bakmıyolar ben 1 aydır mezunum teknofest türkiye üçüncülüğüm felan var cv cok bos değil dönüş yapan olmadı
İlk öncelikle kendine bir şeyler katmayı öğrenmen lazım ve bu dönemde internetten bir şeyler öğrenememek zor eminim ki düzgün bi şekilde araştırır ise istediğin dile güzel bi başlangıç yaparsın.