Yazılım nasıl öğrenilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Nasıl yazılım öğrenip gelişebilirim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
meslek lisesinden bilisim bitir öğrenirsin yada bitirmis biri olması lazım video izleyerek olmaz

Üye
3 HİZMET YILI
unity veya unreal engine indir ilk bi araba oyunu yapımına gir unreal dan bi tofaş modeli yükle bide fps görüş açısı ekle bitane harita ekle ve birkaç haritaya da comingsoon yazıp google play a yolla yazılım bilmeden haftalık indirilme ne göre para kazanırsın veleto ların hepsinde 1 tane tofaş oyunu var
BAKTIN! iyi para geliyo toros eklersin baktın iyi yüklenme geliyo multiplayer eklersin baktın sürü geliyo reklam koyarsın :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
BTK akademi sitesinde aslında temel ve başlangıç düzeyinde bir eğitim alabilirsin. Tamamen ücretsiz eğitim olup online dersleri de var. Eğer farklı kaynaklar da istersen Turkcellin başlatmış olduğu Geleceği Yazanlar kursuna da başvurabilirsin. Eğer yetersiz kalırsa bazı yerlerde eğitim kursları var devletin de desteklediği onlara gidebilirsin, yetersiz kalırsa Udemy bakabilirsin ama ücretli diye hatırlıyorum.

BTK:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Turkcell:

1Milyonİstihdam:

Türk Telekom:

Hile bir bağımlılıktır
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
udemy de çok güzel eğitimler var, bi bakmanı tavsiye ederim

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
arastirma yapman lazim burada sana verilen bilgileri degerlendir calis hata yaparak yazilimda ustun olursun hata yapmadan hic bir seyde gelisemezsin + olarak direkt c++ gibi seyler ile baslama siddetle tavsiye ediyorum zaten yapamayacaksin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bilgasayar mühendisliği mezunu oalrak sana tek diyeceğim kendini geliştirip sağlam bikac proje yaptıgın sürece diplomaya bile çok bakmıyolar ben 1 aydır mezunum teknofest türkiye üçüncülüğüm felan var cv cok bos değil dönüş yapan olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
İlk öncelikle kendine bir şeyler katmayı öğrenmen lazım ve bu dönemde internetten bir şeyler öğrenememek zor eminim ki düzgün bi şekilde araştırır ise istediğin dile güzel bi başlangıç yaparsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...