pyhton bencede başlangıç için daha uyumlu benceBenc pyhton ile başlanmalı yazılıma
hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Algoritma ya tam olarak nasıl çalışabilirim algoritma (Kod) için nedir ?C# başlamak mantıklı, çoğu dilin temelinde yatan konuların neredeyse hepsinin temelini burada görmüş olacaksın. Sonra bir dil öğrenirken konular ve mantık çok kolay gelecek sana. Ben kendi kendime deneyerek ve yabancı forumlardan çoğu şeyi öğrendim, bir süre sonra düzene sokmak içinse Murat Yücedağın C# derslerine bir göz gezdirdim. Youtubede ücretsiz olarak dersleri var düzenli olsun istiyorsan udemy üzerinden 30 tl civarı bir fiyata alabilirsin. Bazı kısımlar sıkıcı gelebilir fakat hepsi oturması gereken temeller. Bu eğitimi bitirdikten sonra istediğin dilde yazılım öğrenirken alışman gereken tek şey dilin syntaxı olacak. Algoritmik düşünüp yazmayı başardığında işin en ağır kısımlarından birini atlatmış oluyorsun.
Hocam değerli yorumunuz için teşekkürler.Merhaba,
Yazının başlığından anladığım kadarı ile kendini geliştirmek isteyen bir arkadaşımızsın.
Öncelikle bu duruma çok sevindim, kendine yatırım yapmaya çalışman beni mutlu etti.
Konuya geçecek olursak;
Evet, doğru. C# başlangıç için en ideal dillerden biridir.
Bunun sebebine gelecek olursak nesnel bir dil olması örnek gösterilebilir. Python kadar esnek olmasa da .NET Framework'ü ile oldukça kullanışlı ve sürekli güncelleme alan bir yapı olması nedeni ile şu an Bilişim Sektörlerinin %70'ini aşkın bir çatısı .NET Fw'ler ile çalışır.
Bunun yanısıra İngilizceni yeteri kadar geliştirmeye çalışırsan bu durumlara fazlasıyla yardımcı olacaktır.
UD*MY gibi platformlardan ücretli eğitim almak yerine YouTube gibi ücretsiz yerlerden yeteri kadar aktif dokümana ulaşabileceğini de sakın unutma.
Bu süreçte daima iletişime geçebilir, dilediğin zaman yardım isteyebilirsin.
İyi geceler, iyi forumlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?