Yazılım okuyan birinin biyografisi ne olmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Github profilin, ama tabi bunu yapabilmen için githubda kendine ait zamanla oluşturduğun kendi projelerinin olması gerek. O zamana kadar da bence bölüm ismi yeterli. MIS yazabilirsin (Management Information Systems)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam fikrimce okudugun üniyi yaz yeterli ilerleyen zamanlarda güncellersin

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
en güzel işlem kendine özel web açmaktır bana göre bio ya koyup bildiğin kod dillerini koyup güzel tasarımlı web hazırlamak kendinden bahsediceğin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kendine bir site açıp onu yazabilirsin tatlı olur

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Github, Linkedin ve kendi yaptığın bir cv web sitesi. Aldığın eğitimler, bulunduğun projeler, hakim olduğun teknolojiler. Sade bir şekilde hızlıca okuyup anlaşılacak şekilde düzenlemelisin. Ör: .NET MVC, HTML, CSS, JS, BOOTSTRAP yerine .NET MVC, Bootstrap yazman yeterli. MVC'de proje yapmış biri html ve css'te biliyordur. Bazıları bu fikrime karşı gelebilir bildiğin herşeyi yazman gerektiğini söyleyebilir. Fakat bu şekilde yazdığında karşındaki kişi MVC'de çalışmışsın ama html css js biliyorsun değil mi dediğinde e tabiki biliyorum diye cevap verebiliyorsun. Buda senin cv'nde yazdığından çok daha donanımlı ve özgüvenli olduğun algısı yaratıyor. 2 kez iş değiştirdim ve hatrı sayılır derecede büyük firmalarda çalıştım ikisindede bu taktik tuttu.

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Neyde iyiysen neyden para kazanabileceksen onu yaz

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
ilk defa böyle birşey duyuyorum senden yeminle :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bana kalırsa bio'na bir şeyler yazmak için erken. Daha sonraki dönemde bir linkedin ve github hesabı aç. Bio'na da bu hesaplarının linkini koy.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hangi alanlarda kendini geliştirdiği, hangi dillere hangi seviyelerde hakim olduğu ve bulunduğu projeler vb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...