Yazılımcılık hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arkadaşalar lise bitince yazılımcı bilgisayar mühendisi vs siber güvenlik falan olmak istiyorum bilgimde var bu konularda az çok fakat eşit ağırlıkçıyım nasıl bir yol izlemeliyim ve hangi şehirde hangi üniversitelere gitmeliyim bilen biri aydınlatabilirmi ? (maetmatiğim tamamen çöp diğerleri iyi)

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
matematiğin tamamen çöp ise mühendisliği unut.

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Dediğin alan sayısal matematik çöpmüş ea olduğun için diğer derselerinin bi önemi yok yani mat fizik kimya biyolojiye başlaman lazım üni olarakda en düşük 50k sıralama yapman lazım

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Matematiğe daha ağırlık vermen gerekiyor temelin yoksa bir an önc atmaya başla

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eşit Ağırlık tan 4 Yıllık ''Yönetim Bilişim Sistemleri'' bölümünü düşünebilirsin. Eşit ağırlığın sayısal bölümü bu. Benim 2 inci senem olacak. Siber Güvenlik yada ERP Uzmanlığı mesleklerini düşünüyorum. Yazılım konusunda kendini de geliştirince iş olanakları oldukça fazla.

Edit : Yakın bir arkadaşım da 2 Yıllık TYT den alan Bilgisayar Programcılığı bölümüne gitti. 2 inci yılı onunda. 2 yıl sonunda bir sınava giriyor eğer geçerse Bölümü 4 yıllık bilgisayar mühendisliğine geçiyor. Geçemez ise Önlisans programcılık diploması alıyor. Denenebilir bu da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...