evetÖncelikle hiçbir yazılım ve programlama bilgin yoksa, sana uygun bölümü seçmeni öneririm. İlgi alanın yazılımsa veya yazılıma karşı sevgin varsa, öğrenmek istiyorsan o zaman o bölümü seçmeni tavsiye ederim. Sevdiğin bölümü seç tavsiyem orası sana kalmış. Ayrıca yazılım ve programlama öğrenmeden önce algoritma bilgini geliştirmen gerekir.
Algoritmayı bilmeyen biri ilerleyen zamanlarda programlama işiyle uğraşırsa çok sorun yaşar, bundan ötürü kesinlikle ilk başta algoritmayı öğrenmelisin, sonradan gerisi gelecektir.
Bu arada yazılım işine girdiğinde sana bir yere kadar eğitim öğretim verirler, bir yerden sonra kendini geliştirmen gerekecektir.
kesinlikle kendimi çok istekli buluyorum. özeniyorum yapanları görünce. ayrıca bilgisayarı hızlı kullanıyorum.öğrendiğim şeyler aklımda kalıyor bunlar benim için önemli özellikler.Öncelikle hiçbir yazılım ve programlama bilgin yoksa, sana uygun bölümü seçmeni öneririm. İlgi alanın yazılımsa veya yazılıma karşı sevgin varsa, öğrenmek istiyorsan o zaman o bölümü seçmeni tavsiye ederim. Sevdiğin bölümü seç tavsiyem orası sana kalmış. Ayrıca yazılım ve programlama öğrenmeden önce algoritma bilgini geliştirmen gerekir.
Algoritmayı bilmeyen biri ilerleyen zamanlarda programlama işiyle uğraşırsa çok sorun yaşar, bundan ötürü kesinlikle ilk başta algoritmayı öğrenmelisin, sonradan gerisi gelecektir.
Bu arada yazılım işine girdiğinde sana bir yere kadar eğitim öğretim verirler, bir yerden sonra kendini geliştirmen gerekecektir.