Yazılımım Bakarmısınız Koruma Durumu Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Arkdaşlar Siz Değerli Üstadlara Sormak İstedim
Altaki ss Bakarmısnız Nasıl Koruma Durumu Sizce Basitce Kırılabilir mi
yaklaşık 4 protect var 3 gözüküyor

Lütfen bilgisi olan Akrdaşlar Varsa 1 Dakikası Ayırıp Bakabilir mi

Teşekür Ederim Şimdiden

1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2-

3-

4-

5-

@ioz @nader11ndeu

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
Bütün korumalar kırılabilir, kırılamayan koruma yoktur. Eğer koruma programı attribute bırakmıyorsa dedect it easy tarzı programlarla hiçbiri bile görünmeyebilir. Sadece dnspydan alınmış birkaç ekran görüntüsüne bakılarak bir korumanın gücü anlaşılamaz/test edilemez.

Ayrıca;
resim linklerinizi doğrudan yapıştırmak yerine üstte bulunan medya butonundan eklerseniz direk resim şeklinde gözükür, orayı kullanabilirsiniz. İyi forumlar.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bütün korumalar kırılabilir, kırılamayan koruma yoktur. Eğer koruma programı attribute bırakmıyorsa dedect it easy tarzı programlarla hiçbiri bile görünmeyebilir. Sadece dnspydan alınmış birkaç ekran görüntüsüne bakılarak bir korumanın gücü anlaşılamaz/test edilemez.

Ayrıca;
resim linklerinizi doğrudan yapıştırmak yerine üstte bulunan medya butonundan eklerseniz direk resim şeklinde gözükür, orayı kullanabilirsiniz. İyi forumlar.
zaten ben cr4ck yapan arkdaslar veya koruma bilgisi olan arkdaşlar için sordum 4 protect derledim koruma yapan arkdaşlar zaten baktıgında
az cok anlar
iyi günler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bütün yazılımlar kırılabilir kanka haberin olsun ama diğer bir yöntemde Net Reactor ilede gizlemeni tavsiye ederim

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kardeşim her şey gayet yerinde attığın foto uzerine güzel herhangi bir problem yaşanmaz kimsede gelip saldıracağını zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...