Süper Üye
Ders dinleyişine de bağlı bu durum. Sanırım Covid-19 dönemine gelmiş senin 9-10. sınıfın online eğitimlerden vs. aklında bilgi kalmış ise çok rahat güzel yol kat edersin ama bu durum dediğim gibi online ders performansına da bağlı çünkü eğer çok bir bilgin yok ise o dönemlerden baya yavaş ilerlemek zorunda kalacaksın.Arkadaşlar yazın başındayız malum 12. sınıf olacağım Tecrübe edenleriniz olduysa tüm yazı evde geçirip ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce 65 Netten nereye kadar çıkabilir mesela 65 net 100 olur mu 1 yazda? Bu arada 65 yapıyorum fakat 9. ve10. sınıf bilgim çok az daha yeni yeni konu öğrenmeye geçtim baya bir eksiğim var daha. Konya Meram Fen Lisesinde okuyorum LGS 493 puanım vardı potansiyel var diyorlar kısaca ama ben kendimi oldukça düşük görüyorum.
Netlerinin düşük olduğu derslere bakmalısın Youtube da çok kaliteli 40 günde 30 günde tyt kursları var onlara bakabilirsin netlerinin düşük olduğu derslerden ne kadar fazla soru tipi çözersen netlerin o kadar artarArkadaşlar yazın başındayız malum 12. sınıf olacağım Tecrübe edenleriniz olduysa tüm yazı evde geçirip ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce 65 Netten nereye kadar çıkabilir mesela 65 net 100 olur mu 1 yazda? Bu arada 65 yapıyorum fakat 9. ve10. sınıf bilgim çok az daha yeni yeni konu öğrenmeye geçtim baya bir eksiğim var daha. Konya Meram Fen Lisesinde okuyorum LGS 493 puanım vardı potansiyel var diyorlar kısaca ama ben kendimi oldukça düşük görüyorum.
aga 2 kez mezuniyete bırakan biri olarak söylim sana mutlaka tyt yi bu yaz bitir bak mutlaka kendini soğutla istersen insanlardanArkadaşlar yazın başındayız malum 12. sınıf olacağım Tecrübe edenleriniz olduysa tüm yazı evde geçirip ders çalışmayı düşünüyorum. Sizce 65 Netten nereye kadar çıkabilir mesela 65 net 100 olur mu 1 yazda? Bu arada 65 yapıyorum fakat 9. ve10. sınıf bilgim çok az daha yeni yeni konu öğrenmeye geçtim baya bir eksiğim var daha. Konya Meram Fen Lisesinde okuyorum LGS 493 puanım vardı potansiyel var diyorlar kısaca ama ben kendimi oldukça düşük görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?