Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar. Biliyorsunuz yarın YDS sınavı var. Girecekler arkadaşlara bende dahil olmak üzere şimdiden başarılar dilerim. Hangi puan aralığını hedefliyorsunuz ve kaç bandında geziyorsunuz ?
Benim tahminime göre sınavda gelecek konu hakkında birkaç tahminde bulanacağım. Paragraf tamamlama da virüsle ilgili bir metin geleceğini düşünüyorum ve klasik YDS gene uzun metinlerden oluşacak olup, anlaşılması güç metinler olacaktır.
Kelime soruları ise önceki yıllarda ki kelimelere göre yakın kelimeler gelecek olup, pek zorlayacaklarını düşünmüyorum
Benim tahminlerim bu kadar. Yarın sınavdan sonra soruları tekrar tartışırız. Boş post kasmaya gelip gereksiz post uğruna konuyu çöp edicek arkadaşları "2" gün banlayacağım.

Edit: 27/09/2020 14.30
Sınavdan çıktım, sınavın zorlayıcı bir tarafı yoktu. Son 10 yılın en kolay YDS'si diyebilirim. Umarım herkes istediği puanı alabilmiştir. 80-90 arasında bir puan bekliyorum. Sonuçlar açıklandığında konuyu tekrar editleyeceğim.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bende yds ye hazırlanıyorum konuyu yakından takip edeceğim güzel paylaşım olur. Nasıl çalıştığını ve sonuçları paylaşırsan sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...