Yedek Astsubay Tokat / 5.P.EĞT.TUG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
29 Haziran da hayırlıysa Yedek Astsubay/Piyade sınıfı olarak birliğime teslim olacağım.
Daha önceden bu birlik ve şehir de askerliğini yapmış olanların tavsiye, önerilerini bekliyorum

(Bir hayli heyecanlıyım, şimdiden kendimi zorlu spor eğitim ve sınavlara hazırlamak için düzenli şınav, mekik, barfiks ve egzersizler yapıyorum.)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Kardom şimdiden hayırlı teskereler Kendini çok kücük gösterme yani ezdirme kardom üst rütbeler olur, çok samimi insanlar yani kafa dengi çoğu oluyor ama bazıları ciddi oluyor, Yolu yordamına gore ayagını uzat kardom gerisi gelir 6 ay çok bişey değil

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka kımseyı takma ya kafana gore senı ezmeye calısanlar olsa bile karşı cık gerekirse döv. komutan assagılayıcı bısey soylerse sesin cıksın , boyun eğme. bu dunya da sen kimsenin kölesi degilsin

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
şimdiden hayırlı teskereler diyceğim her şeyi arkadaşlar demiş :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
29 Haziran da hayırlıysa Yedek Astsubay/Piyade sınıfı olarak birliğime teslim olacağım.
Daha önceden bu birlik ve şehir de askerliğini yapmış olanların tavsiye, önerilerini bekliyorum

(Bir hayli heyecanlıyım, şimdiden kendimi zorlu spor eğitim ve sınavlara hazırlamak için düzenli şınav, mekik, barfiks ve egzersizler yapıyorum.)
hayırlı teskereler hangi şehir?

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Hayırlısı olsun. Bende ağustosta gideceğim. Zaten yedek astsubaylar fiziki eğitim alıyorlar mı bilmiyorum. 2 ay boyunca etüt görüyorlar ders işliyorlar 2 ayın sonunda sınav oluyorsun. Sınavda ilk 50 ye girersen görev yerini kendin seçebiliyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
hayırlı teskereler kardeşim.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hayır teskereler güle güle git güle güle gel inşallah

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Kardom şimdiden hayırlı teskereler Kendini çok kücük gösterme yani ezdirme kardom üst rütbeler olur, teskereler sağ sağlim git gel inşallah ;)

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Şimdiden hayırlı teskereler hacım. Peygamber ocağı derler inşallah güzel zamanlar geçirirsin :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Şimdiden hayırlı teskereler abim hiç dert etme sapasağlam yap gel :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...