YemekSepeti hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yemeksepetinden kart ile sipariş vereceğim. Bende ininal oldugu için geçmez diye düşünüyorm geçen migrosta geçersiz kart demişti şimdi soracağım soru şu; Para karttan direk mi çekiliyor yoksa kurye gelip kartı mı istiyor bilen var mı?

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet, Yemeksepeti siparişlerinizde Ininal Card'ınızı kullarak kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneğini ya da online kredi kartı seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz.

Griffin Premium
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Kart bilgilerini girdikten sonra direkt parayı karttan çeker. Visa geçen her yerde geçmesi lazım İninal'in. Yani ben öyle kullanıyorum .

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Ben kart ile seçince kapıda pos cihazı ile ödeme yapıyorum sende de öyle olur büyük ihtimal.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Geçer niye geçmesin sonuçta o da bir kredi kartı visa anlaşmalı heryerden geçer

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Evet, Yemeksepeti siparişlerinizde Ininal Card'ınızı kullarak kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneğini ya da online kredi kartı seçeneğiyle sipariş verebilirsiniz.
bu yazdığım arkadaşlar direk canlı destekten alınmış bilgidir ama en iyisi kapıda ödeme nakittir

If you are going through hell keep going
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Online ödemede yapabılırsın kapıda ödemede

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçerli diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ödeme ekranına geldiğinde 2 tane seçenek var biri kapıda kart ile ödeme diğeri ise online kart ile ödeme eğer online kart ile ödemeyi seçersen senden kart bilgilerini istiyecek 3D secure yaptıktan sonra kartını kayıt edebiliyorsun bi sonraki siparişinde hiç bi bilgi girmeden direk karttan ödeyebiliyorsun . diğer seçenek de kapıda kart ile ödeme kurye geldiği zaman yanında pos getiriyor ( bazen unutuyorlar tamamen restoranın hatası kuryeye sövmeyin sonra ) gelince kart ile ödüyorsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...