Yeni açıklanan normalleşme süreci hakkında ne düşünüyorsunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ᴋᴇɪꜱᴀɴ
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
okulların açılması mantıksız sınavlar yapılır ama açılması mantıksız

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bir trabzonlu olarak hala normalleşemedik. Ayrıca normalleşmek gerekiyor çünkü çoğu esnaf ve iş yeri kapatmanın eşiğine geldi ekonomik çöküşe gidiyor heryer. Yapılması gerekiyordu

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence kardeşim gayet mantıklı adam cumartesi günümüzü de açtı yani hem milleti koruyup bir yandanda can sıkmamaya çalışıyor adamlar helal olsun bence

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bi konuda hatan var bugün yapılmassa yarın yapılıcak mecbur ama riskli :(

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
normalleşme sürecine girmemiz lazımdı esnafların çoğu kötü durumda

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
herkesin şartı bir değil kendin için düşünme sınvaların yüz yüze yapılması lazım bence virüse alışmak şart çünkü biten ekonomi deniz altına girecek

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Benim olduğum il riskli ama harita orta gösteriyor ben anlamıyorum daha geçen hafta yüksekti yani baya düşmüş yani inanmıyorum ve görürsün 1 aya yeniden patlıcak bu virüs

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
millet zor durumda esnaflar o yüzden mantıklı bnce

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Avantajları ve dezavantajları olan bir uygulama olması gerekiyor artık çünkü virüs bitmek bilmiyor haliyle yaşamda bir noktada devam etmesi gerekiyor

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
"Sınavların yüz yüze yapılması lazım, herkes eşit şartlarda değil." diyen arkadaşları pek kullanmadıkları beyinlerini biraz kullanmalarını öneriyorum. Okullar - üniversiteler vb kapalı. Son 1 senedir zaten yüz yüze eğitim verilmiyor. Sen 1 senedir zaten başkalarıyla eşit şartlarda eğitim görmüyorsun. Evinde interneti olmayan var, evinde bilgisayarı olmayan var. Derslere sırf bu yüzden giremeyen insanlar var. Daha geçenlerde haberlerde gördük, bir çocuk internet yüzünden öldü. Buyrun haber linki:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Sen yıllarca devlete vergi vermişsin, devlet sana bırak bir seneyi üç ay bile bakamıyor. Maskeyi bile dağıtamıyan bir hükumetten bahsediyoruz arkadaşlar. Kimse boşa konuşmasın. Sen bir sene boyunca eşitliğin e sini bu halka verememişken, şimdi sınavları yüz yüze uygulayınca eşitlik mi olucak ? Bu tür yorumları gördükçe z kuşağından da ümidimi kesiyorum.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
https://www.dilbilgisi.net/yazim-kurallari-konu-anlatimi/
Ülkenin durumu belli: Normalleşme süreci tam tersine daha kötüye gidiyor gibi geliyor. Bilmiyorum istatislikler çok da değişmedi. Allah şifa versin.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sınavlar iptal olmalı herkes eşit şartlarda eğitim almadı
evdeki 1 telefonla derse giren birden fazla öğrenci var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Her gün 9500 vaka çıkarken bana saçma geliyor sınavları yapmaları da.
Sınav yapmak mı okulları açtılar okulları 2 hafta sonra yine patlayacak vakalar ya okulları hiç kapatmayacaktınız ya da bu virüs bitene kadar açmıyacaktınız yine en başa döneceğiz

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
doğru olan sınavları iptal etmekti ama acelemiz olduğu için sınavlar yapılacak aşırı saçma bana göre

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
normalleşme olmalı bence çünkü bu hastalık hemen bitmicek böyle yasaklarla hayat dönmez ben önlemleri aldıktan sonra bir sorun olucagını sanmıyorum
Post automatically merged:

normalleşme olmalı bence çünkü bu hastalık hemen bitmicek böyle yasaklarla hayat dönmez ben önlemleri aldıktan sonra bir sorun olucagını sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
kanka sınavlar yüz yüze olmalı konusunda haklısınız bence herkesin şartı eşit değil sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...