Yeni açtığım youtube kanalı ve websitem için tavsiyeler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar web developing öğretmek için bir youtube kanalı açtım, HTML ve CSS için bir oynatma listesi oluşturdum, şu an sadece HTML videolarını yüklemiş olsam da ileride CSS, JS ve PHP için videolar çekicem sonrasında bazı temel kütüphanelere değinmek istiyorum, jquery ve bootstrap gibi.

1) Bundan sonra neye yönelmemi öneririsiniz?
2) Sizde video kaliteleri nasıl? tavsiye öneriniz var mı?
3) Bir kişisel bir web sitesi oluşturdum sizce websitem nasıl olmuş? ona da
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
gidebilirsiniz?

Oynatma listelerinde anlattığım şeyleri de yazılı bir şekilde websitemde paylaşmayı düşünüyorum, örnek sayfa için

Link paylaşmak sıkıntı olur mu bilmiyorum youtube kanalını
kontrol edebilirsiniz

Websitesi için de youtube kanalı için de her türlü eleştiri, yorum ve tavsiyeleri yazabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bence yeterince şey yapmışsın gelişmemen için sebep yok zamanla olur bro
Post automatically merged:

kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Bütçen varsa Youtube videolarının reklamını yapmanı tavsiye ederim hızlı büyümesi için. Ben mobil oyunuma Google Ads ile oyuncu çekmiştim.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Reklam yaptır knk
Post automatically merged:

Biraz da paylaştığın videolar önemli

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Trende göre hareket eedersen hızlıca büyürsün

Üye
2 HİZMET YILI
TRDE trend olan akımları bir an önce sende cek yurt dısında populer olan akımları trye çevir.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bütçen varsa Youtube videolarının reklamını yapmanı tavsiye ederim hızlı büyümesi için. Ben mobil oyunuma Google Ads ile oyuncu çekmiştim.

Ne kadarlık bir bütçe gerekir peki video başına, bilgin var mı?

Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
yurtdışından akımları öğren ve hızlı bir şekilde oluştur yayınla onun harici büyümek istiyorsan bilinen sitelerde reklam verebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Yeni kanalında başarılar dilerim. Kolay gelsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
youtube'a reklam vererek kanalını geliştire bilirsin artı olarak kendi arkadaş çevrene ve ailene kanalına abone olmasını yorum yapmasını söyleyerek daha hızlı etkileşim kasarak (birazda zaman vererek) kanalını büyüte bilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
1695242118650.png

şuradaki kocaman boşluk katetmen gereken bir yol olduğunu gösteriyor site sanki web manager tarzı bir şeyle hazırlanmış çok basit umarım en kısa sürede kendini geliştirip amacına ulaşırsın
1695242204322.png

ayrıca şurayı sidebar yapabilirdin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 97030
şuradaki kocaman boşluk katetmen gereken bir yol olduğunu gösteriyor site sanki web manager tarzı bir şeyle hazırlanmış çok basit umarım en kısa sürede kendini geliştirip amacına ulaşırsın
Ekli dosyayı görüntüle 97032
ayrıca şurayı sidebar yapabilirdin
Sitedeki her şeyi kendim yazdım js ve php öğeleri dahil, ortayı bilerek boş bıraktım aslında, üstteki yazı aşağı kaydırdıkça aşağıya iniyor (sağdaki fotoğrafıma kadar) ayrıca mobil görünümüne geçince sağdaki fotoğrafım büyüyerek o boşluğu yok ediyor, mobilde dolu bilgisayarda da sade bir tasarım kullanmak istedim.

Ortası için bir önerin varsa duymak isterim keza düşündüğüm her şey zorla doldurmaya çalışmış gibi görünüyor.

Sidebarı da bilerek tercih etmedim dashboard tarzı bir tasarım olmasın diye

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
trend videoları erken takip et herkesten önce davran

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Trende göre içerik üret yatırım yaparım diyorsan az buz deme reklam yap yeter reis

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bence en önemlisi reklam yapman ve tasarım + olarak dikkat çekici olup insanlara merak oluşturmasıdır.

nothing
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bundan sonra ileri seviyede web development öğretebilirsin, yani tavsiyem React, NextJS, CSS Frameworkleri(TailwindCSS) gibi v.s.v.s ha yok ESLint devam etmeyeceğim diyorsan PHP Laravel framework'u üzerinden de ilerleyebilirsin. Çok güzel libraryler getirmişler görünce çok şaşırdım PHP'i react gibi kullanabiliyorsun enteresan bir biçimde, sayfa yenilemeden live reload özelliği var mesela tabii kütüphane ile oluyor ancak sonuç olarak sonunda olmuş bir şey, ama genel olarak front-end development için ESLint tavsiye ederim. Başarılar

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
video içeriği olarak geliştirdiğiniz bir uygulama olur yazılım olur bunlarla ilgili izlediğiniz yolları anlatan yapım süreçlerini anlatan videolar olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
çocuk içerikleri çek sınırsız para

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...