Yeni alacağım bilgisayarım sizce nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ben olsam almanı tavsiye etmem dostum 5k fiyata kadar çıkıyorsan 5k fiyata en baba sistemler var mesela , örnek olarak üstüne biraz koyup gtx 600-750 arasında bir ekran kartına sahip pc alabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ekran Alıntısı4.PNG

Ekran Alıntısı323.PNG

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ortalarda herkes bütçesine göre alıyor sıkma canını

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
İndirimli fiyatıyla makul gibi brom ya, zaten tanıdık diyorsun git otur pc başına indir oyunları dene 1-2 saat denemene müsade edecektir hoşuna giderse hayırlı olsun.

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Seçtiğin parçalar zayıf ve eski olduğu için daha iyi bir işlemci ve ekran kartı seçmeni tavsiye ederim bana bütçeni gönder sana bütçene göre mükemmel parçalar vereyim .

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum ramini 16gb yaparsan bilgisayarını rahatlatır ve sende oynadığın oyunlardan zevk alırsın çok üst düzey bir şey beklemeni tavsiye etmem yeni nesil üst düzey grafikli oyunları açıp açmama konusunda şüpheliyim

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostum, bilgisayar çok kötü o paraya. HD6570 nedir. Korkunç. HD 6770 olsa belki. Çok eski bileşenler. Ve çok yorgun bir bilgisayar. 2000 den fazla verilmez bu bileşenlere. Bence yapmayın.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Orta derece diyen arkadaşlar acaba neye göre bu cevabı veriyorlar sistem kendi içinde bir facia bu fiyata böyle bir bilgisayar alınmaz.

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yeni bir tane masaüstü oyuncu bilgisayarı alacağım bilgisayar hakkında pek bilgim yok aşağıda resimleri paylaşacağım lütfen bilgisi olmayan yazmasın boşuna resimlerini paylaşacağım bilgisayarın özellikleri iyi mi kötümü adam 5.500 fiyat bıraktı nasıl sizce özellikler aşağıda.
Not: PUBG, Valorant, kaldırır mı zorlar mı ya da?

İşlemci: AMD Phenom(tm) II X4 965 3.40 GHz
Ram: 8 GB
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 6570 1 GB
İşletim sistemi: Windows 10
reis ekran kartı biraz kötü gibi

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
What kind of purpose ?usage? budget range? -You said configure -Starting level

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
o fiyatı vermek malesef bir tık sıkıntı gibi gozukuyor ancak ekonomi ortada eğer seni tatmin edicekse bir site vardı
  • System Requirements Lab (Can You RUN it?) buna bakarak alabilirsin eğer tatmin edicek ise

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yeni bir tane masaüstü oyuncu bilgisayarı alacağım bilgisayar hakkında pek bilgim yok aşağıda resimleri paylaşacağım lütfen bilgisi olmayan yazmasın boşuna resimlerini paylaşacağım bilgisayarın özellikleri iyi mi kötümü adam 5.500 fiyat bıraktı nasıl sizce özellikler aşağıda.

you can play both game based on this config

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI

5500 odenicek bir bilgisayar değil , ekran kartsız yeni nesil AMD islemcili bı sistem alabilirsin. İlerde paran olunca ekran kartıda ekliyebilirsin hem

Aurelion Sol Enjoyer
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Fiyatını haketmiyor ben olsam almazdım

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
şu miktarlara şu bileşenleri duyunca çıldırıyorum bir paranın hiç mi değeri olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...