2k olmasi benim icin daha onemliydi hocam yani daha üstüne de cıksam 60hz 4k alirdim belkibu sistem ile çoğu oyunda 240 belki 280 fps in üstünde bir değer alırsın gibi neden 165 hz tercih ettin merak ettim
sistemi iş için topladıysan veya ofis tabi 165 çok bile olmuş ben oyun için sandım2k olmasi benim icin daha onemliydi hocam yani daha üstüne de cıksam 60hz 4k alirdim belki
hocam panel takıntılıyım birazcık ips olmazsa almam dedim bu da fast ips denk gelınce alayim dedim büyüklük olarak da su yuzden tercih ettim oyunlarimin bi kısmını kolla yataktan falan oynuyorummonitör fiyatı hariç hepsi iyi o monitörün daha az inçli halini 4-5k ya falan bulabilirsin 31.5 inç bence gerekenden fazlası
hem is hem oyun icin kullaniyorum hocamsistemi iş için topladıysan veya ofis tabi 165 çok bile olmuş ben oyun için sandım
anladım çünkü oyun için 60hz olmazdı o yüzden dedim hayırlı olsunhocam panel takıntılıyım birazcık ips olmazsa almam dedim bu da fast ips denk gelınce alayim dedim büyüklük olarak da su yuzden tercih ettim oyunlarimin bi kısmını kolla yataktan falan oynuyorum
Post automatically merged:
hem is hem oyun icin kullaniyorum hocam
aciklamasini yapmistim tekrar yazayim hocammonitör fiyatı hariç hepsi iyi o monitörün daha az inçli halini 4-5k ya falan bulabilirsin 31.5 inç bence gerekenden fazlası
cok tesekkurler ram oneriniz var miRamı yükseltmen gerektiğini kendin de yazmışsın ama dikkat et aynısından almalısın. Elindekini satıp dual almanı öneririm.
2. olarak monitörünü 240hz alabilirsin ama online fps oyunlarını deli gibi oynamıyorsan problem yok 165 seni götürür. Hayırlı olsun hocam güzel sistem.
aynen oyle ben de cok ucuza aldıgımı dusunuyorumGayet iyi sistem fiyatıda hiç bişey
hic yasamadim165 hz yerine 144 veya 240 tercih edebilirdin bence 165 hz de dalgalanmalar olabilir
G.skill ve Kingston öneririm.cok tesekkurler ram oneriniz var mi
aynen oyle ben de cok ucuza aldıgımı dusunuyorum
hic yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?