Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni aldığınız televizyonda wifi kopma sorunu > Çözüm
ya benim televizyon yeni değil alalı oldu 1 yıla yakın ama bu wifi sorunu garip yani bağlanıyor kopuyor çok sinir bozucu ve uğraştırıcı ben bağlayıp sonra çıkıyorum sonra bağlıyorum böyle düzeliyor deneyin aynısını yaşayan varsa
Güzel içerik umarım yardımı dokunmuştur. Bende ki sorun bir tık farklı wifi'de donma kopma vs olmuyor ancak eskiden wifi ağını hatırlıyor otomatik olarak bağlanıyordu netflix ip tv vs izlerken rahatlık oluyordu şifreyi girmekle uğraşmıyordum son 1 aydır her açacağım zaman wifi şifresini giriyorum ve beni hatırla şifreyi kaydet gibi bir buton olmadığı için sinir krizi geçiriyorum
Try to take a look at youtube friend, maybe there you should be able to solve your problem, or if you don’t take a look at some sites there are always some good tips there that are useful for some things, give you a good survey so you don’t get hurt.
Tv wifi leri biraz sıkıntı yaratıyorlar.ben aldığımda bende uğraşmıştım ama sorunun tv nin eski yazlımından kaynaklanıyordu bende ise yeni yazılım yükleyince sorun ortadan kalktı