Yeni alınan kasada da Valorant HWID banlı oluyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Merhaba, benim bir küçük kardeşim var. İkimizde Valorant oynuyoruz. Ben işe gittiğim için gece sadece oyuna girebiliyordum. Gündüzleri ise PC kardeşimde, kardeşim de bilgisayarda Valorant hilesi denemiş ama tam olarak da yapamamış. Ama oyuna girdiğimde kalıcı uzaklaştırma diyordu.

Bende yan hesabım olan bir hesaba giriş yaptım, tekrardan 10 15 dakika sonra o hesapta banlandı. Ama PC'de hiçbir şekilde program yoktu. Sonra temiz bir format attım ve tekrardan oyunu kurup yeni bir hesap açtım. Ama o hesapta 10 15 dakika sonra kalıcı uzaklaştırma aldı. Ben de biraz araştırdım ve anakart banı olabilir diyordu.

Ben de yeni bir kasa aldım ama bu kasayı şu an bu ekrana ve diğer aletlere takmakta biraz tereddüteyim. Yeni aldığım kasayı bu ekranda, klavye, fare ve kulaklıkta kullanmam doğru mu? Yoksa yeni aldığım bilgisayar kasası ban yer mi? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kasa aldım derken ? sadece spoofer alıp kullansaydın xd bılgısayar kasası banı oyle bırsey yok anakart numarana 3 ay boyunca ban atılıyor sen ankartı veyahut numarsını farklı seylerde degıstrırsen valorant banın kalkar 1909 bıle yüklsenen hwid kalıkıyordu galıba

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
kasa aldım derken ? sadece spoofer alıp kullansaydın xd bılgısayar kasası banı oyle bırsey yok anakart numarana 3 ay boyunca ban atılıyor sen ankartı veyahut numarsını farklı seylerde degıstrırsen valorant banın kalkar 1909 bıle yüklsenen hwid kalıkıyordu galıba
Yok hocam sadece anakart seriali yetmiyor. Ki zaten anakart seriali + mac adresi degistirip+ yeni ssd alsaymis kalkma ihtimali cok yuksek olurdu.

Üye
3 HİZMET YILI

Maalesef çok fazla bir bilgim yok ve dolandırılmak istemedim.

valorant artık bildiğim kadarıyla IP ban'da atıyor.

İp ban derken internetim banlandı mı peki

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
genellikle 3 4 ay süren bir anakart banı yemişsin, yeni anakart alabilirdin yada 3 4 ay bekleye bilirsin

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bu hikayenin ger.çek olduguna şüpheliyim ama anakart değiştirsen yeterli olurdu veya 3 ay beklesen

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kasa alsan bir işe yaramaz kasanın içindeki eşyalara ban atmıştır onları değiştirmen gerekiyor.

AXTHXTIC
Onaylı Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
valorantın ban kaldırma gibi etkinliği yok heleki 3. partiden ban yersen ya spoofer kullan ana kart ban yediysen eğer yemediysen kaklmaz kanka maalesef

Elbet bir gün buluşacağız
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
banlandıysan daha dönüşü yok kanka. valo çok katı o konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...