Üye
Yok hocam sadece anakart seriali yetmiyor. Ki zaten anakart seriali + mac adresi degistirip+ yeni ssd alsaymis kalkma ihtimali cok yuksek olurdu.kasa aldım derken ? sadece spoofer alıp kullansaydın xd bılgısayar kasası banı oyle bırsey yok anakart numarana 3 ay boyunca ban atılıyor sen ankartı veyahut numarsını farklı seylerde degıstrırsen valorant banın kalkar 1909 bıle yüklsenen hwid kalıkıyordu galıba
ne gerek spoofer al allah allah guldum vallahaYok hocam sadece anakart seriali yetmiyor. Ki zaten anakart seriali + mac adresi degistirip+ yeni ssd alsaymis kalkma ihtimali cok yuksek olurdu.
kasa aldım derken ? sadece spoofer alıp kullansaydın xd bılgısayar kasası banı oyle bırsey yok anakart numarana 3 ay boyunca ban atılıyor sen ankartı veyahut numarsını farklı seylerde degıstrırsen valorant banın kalkar 1909 bıle yüklsenen hwid kalıkıyordu galıba
valorant artık bildiğim kadarıyla IP ban'da atıyor.
evet arkadaşların yazdığı gibi anakart,ekran kartı gibi şeyler de banlanıyor IP Ban extraMaalesef çok fazla bir bilgim yok ve dolandırılmak istemedim.
İp ban derken internetim banlandı mı peki
E yani orası öyle tabi ben yeni ssd al derken cok daha az masraf acisindan dedimne gerek spoofer al allah allah guldum vallaha
Teşekkürler.sıkıntı olmaz hayırlı forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?