darius veya warwic yada miss forshen mıydı tam bilmiyorum adını ama onlarla oynayabilirsin bunlar yeni başlayanlar için kolay karakterler oynaması kolay yaniyeni başladım mavi öz sıkıntım yok sizce hangi karekterler ile oynabilirim ?
Aynen öyle başa bela kanser saç döker bu oyunsc olmadan başlamaya değmez
Bence önemli olan oyunu öğrenmek ondan sonra ilk defa bile olsa her Çarı oynuyorsun bide sc olunca ooo tadından yenmezOynayabildiğin kadar karakter oynamaya bak.Sevmesen bile en az bi kere dene ve skilleri ne işe yarıyor öğren ve o karakter karşına geldiğinde nasıl davranman gerektiğini kestirebilirsin.
Morde al ez geç gereksiz güçlü bir Çardüşük eloda master yi, kindred, darius, vladimir onun harici kesinlikle mordekaiser ve kalista öneririm
amumu annie trist
kindred zor Çar aga vladda öyledüşük eloda master yi, kindred, darius, vladimir onun harici kesinlikle mordekaiser ve kalista öneririm
İlk başta hangi lanede oynamayı düşünüyorsun.yeni başladım mavi öz sıkıntım yok sizce hangi karekterler ile oynabilirim ?
Bence manevranın tam ucundan dönmelisinyeni başladım mavi öz sıkıntım yok sizce hangi karekterler ile oynabilirim ?
denicem reis saolsamira net oynaman gerekiyor ve nilah