Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni başladım lole önerileriniz yada ipucularınızı söylermisiniz ?
sohbeti kapalı tut ya da ben yazılanları görsem de dikkatimi dagıtmaz diyorsan açık kalsın sadece bunu yap zaten aşırı bir hızda yükseliceksin görürsün bide başlarda youtube videoları izleyerek oyna sonra kendin oynayarak öğren. Probuilds sitesini kullan çok işine yarar.
oyuna girdiğin gibi herkesi sustur altta yazılanlara bakma kendine bir süre koy oyunda o süreyi geçme mesela 2 el atıp çıkıcam de ve kesin çık fazla kaptırma elo kasmaya çalışma eğlenmene bak eğer seni sinir ederse sil gitsin üzülme bile sana kolay gelsin
Destek tarzı şampiynolar yada Tank şampiyonlar oynayabilirsin Profesyonel oyuncuların maçlarını izle nerde hangi haraketi yapıyorlar bak ve öğrenmeye çalış iyi forumlar.
Lol yeni başlayanlar için işkence gibi bir şey.
Bak kendine bir karakter seç ,her hafta bir kaç tane bedava karakter vererir.
O karakterlerden birini seçtin diyelim orda eğitim seçeneği var eğitime gir, daha sonra skilleri Q W E R bunları alış.
450 özlük şampiyonlarla oyna başlangıçta zor şampiyonllara Oynama. Zorlanırsın.
İnternetten o karakterin koridoru buildi rünleri vs. bak.(önemli bu)
daha sonra o karakterle önce giriş botları sonra başlangıç en son normal botlara karşı maça gir.
En az 15 kill almaya başladığın anda (Normal botlarda) Artık normal maçlara girebilirsin. sana tavsiyem 10. seviyeye kadar kas sonra sıralı gir. normal maçlarda anlaşamazsın. Kaldı ki sıralıda anlaşılmıyor bazen. En önemli si de sabit bir karakter öğrenme her koridora özel öğrendiğin bir karakter olsun. Yeni bir karakter öğreniyorsan ilk maçın senden ricam botlara karşı olsun.
Ve son olarak Bol bol yayıncı veya youtube videosu izle onlar daha iyi bilir.
İlk önce bu lanet oyna başlama yoksa 1 hafta sonra kendini allaha söverken bulabilirsin
Ama illaki başlayacam diyorsan üst koridordaki karakterleri oyna Garen Darius Tryndamare jax oynamanı öneririm kolay herolar hem oyunu da çözersin