Yeni başladım ve anlamadığım bir hata ile karşılaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba herkese ben programcılık 1. sınıf öğrencisiyim ve 2. dönem konularıma şimdiden çalışmak istiyorum 2. dönemimde c++ dersim var ve buna çalışmak istiyorum ama visual studio code da bir hata alıyorum ve herhangi bir türkçe kaynak bulamadığımdan sizlere sormak istiyorum alt tarafta belirttiğim hataları bir türlü çözemedim yardımcı olursanız çok mutlu olurum :D

kaynak dosyası iostream açılamıyor
#include hataları algılandı lütfen includePath değerinizi güncelleştirin

En kötü savaş bildiğin ve hissettiğin arasındadır
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Program İşlerini benede öğrenmek istiyorum fakat hani yardımcı olacak kimse yok ne bileyim alsınla basit kodları kendim uygulamak istiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Visual Studio Code, genelde farklı projeleri birleştirmek için kullanılan bir kod editörüdür. Arayüzü esnek bir kullanıma sahip olup farklı eklentiler ile içerik zenginleştirilebilir. Genelde derleyici olarak değil, kod editörü olarak kullanılır. Hafif diller için en iyi seçim olabilir (JavaScript, Python) ancak C/C++ gibi derlenmesi gereken bir dil için size tavsiyem Visual Studio IDE 2019 veya CodeBlocks olacaktır. Proje oluşturup kendinizi geliştirmek bu derleyiciler ile mümkündür kullanımı kolaydır ve yazılımcıların çoğu kullandığı için herhangi bir probleminizde yardım bulabilirsiniz. DevC++ kullanmanızı önermiyorum çünkü çok eski bir derleyici ve güncelleme almadı. Yani C++ her 3 yılda bir güncelleniyor bu yüzden editörlerin ve derleyicilerinde güncellenmesi gerek ancak DevC++ eski ve hatalara sebep olabiliyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İyi günler.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Program İşlerini benede öğrenmek istiyorum fakat hani yardımcı olacak kimse yok ne bileyim alsınla basit kodları kendim uygulamak istiyorum kimseye muhtaç olmak istemiyorum :)
sana şöyle diye emin ol kimse elinden tutmaz lisede verirler şimdilerde derslerini onlardan ögren ama oraya kadar bekleme eğer lise yaşinda değilsen netden filan sakin para verme eğitimlere bir sürü ögretmen var adamlar zaten python için çok güzel yapmişlar bence pythondan başla kolaydir dewami için özelden yaz bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...