Yeni başlayanlara anime önerileri - 1

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
thank you for the suggestions, started watching death note again

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
boku no pico demişlerdi bana aman sakın izlemeyin :D

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
anime izlemeye 1 hafta önce başladım önerilerin için teşekkürler.

Üye
6 HİZMET YILI
spor animesi izlemek isterseniz haikyuu'ya göz atın derim ahiru no sorayada bakabilirsiniz sürükleyici

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
iyi öneriler ama 1 dışındaki hepsini izledim ve harikaydı ve 1.sıradaki animeyi de belki izlemeyi düşünebilirim.

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Bra resim koysaydın her serinin altına daha acıklayıcı olurdu sohbetin guzel moruq devam boyle

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sword Art Online is a fun sword anime.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
her zaman cowboy bebop veya code geass izleyebilirsiniz yeni başladıysanız

~Ralas
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
death note ve steins gate.
Death note biraz ağır kaçıyor bence. Ayrıca herkese göre olmadığından yeni başlayanlar animelerden soğuyabilir. Animelerde yıkılan tabular nedeniyle anime izlemeyi bırakan kişileri çok gördüm, bu yüzden yani

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Merhabalar! Forumda yeni değilim ancak sessiz kalmayı tercih ediyordum. Bu sessizliği anime önerileri ile bozmaya karar verdim. Önerilerde herhangi bir sıralama yok.
1-Kakushigoto
Kendisi yeni çıkan bir anime. Farklı bir baba-kız animesi. Bu anime yaşamdan kesitler komedisi sunmasına rağmen arkadan heyecanlandıran, merak uyandıran bir dram veriyor. Bu dram çok yavaş geliştiği için sürekli bir bölüm bitince ardından kendinizi tutamayıp yenisine başlamanız neredeyse kaçınılmaz oluyor. Henüz yayında olduğu için bölüm sonunda gösterilen sahnelerin tam anlamıyla bir dram olup olmadığı da muamma; ancak bu gizem sadece merakımızı daha fazla dürtüyor.
2-Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
Ana karakter, çoğu kişidden farklı olan düşünceleri ve yapısı gereği yalnızlığı tercih ediyor ancak yalnızlığı, çok geçmeden büyük darbelerle sarsılıyor. Süregelen hadiseler ile birlikteyse karakterin baştan aşağı değişimi başlıyor. "Gerçekliği gerçekleşmesi zor gerçekliklerle" anlatması bu animeyi bence özel yapıyor. Bu lise romantizmini izledikten sonra diğer lise animelerine karşı daha da bir seçici olacağınıza eminim.
3-Mahouka Koukou no Rettousei
Emin olun bu anime sizin kalıplaşmış büyü anlayışınızı büyük bir hadeyanla yıkacak. Büyü kavramını bilim-kurgu ile birleştirmişler ve bu işi çok güzel yapmışlar. Anime, kız kardeşiyle birlikte bir büyü okuluna giden ana karakterimizin etrafında dönüyor. Animede sizi rahatsız edebilecek bir abi-kardeş ilişkisi var, belirteyim.
4-Sword Art Online
Anime izleyenler arasında bilinen bir seridir. Neden siz de bilmeyesiniz? Kitabımın ilham kaynağı olan bu seri bir VRMMO oyunu olan SAO'da mahsur kalan 10.000 kişi arasında mücadele veren Kirito reisi ve daha da fazlasını anlatıyor.

Bu arada anime izlemenizi başka anlatım ve kurgu tarzlarını keşfetmeniz açısından kesinlikle tavsiye ederim. Okuduğunuz için teşekkürler.
yararlı bir liste olmuş hemen izlemeye başlıcam

вσяη тσ ∂ιє
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bro öncelikle eline sağlık hayatımda ilk ve tek anime olarak death note izledim cidden halen etkisindeyim mükemmeldi belki de diğer animeleri izlmedeğim içindir. rica etsem kendi bakış açından naruto'yu yorumlar mısın ? arkadaşım izleyip önermişti ama pek motive edemedi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...