- Yasaklandı
Banlı Üye
Doğru yerden açmışımdır konuyu umarım.. Arkadaşlar bu sistem iş yapar mı ?
youtube den baktım da performans başa baş ama darboğaz testi yaptım 44 darboğaz var acaba işlemciyi intel felan mı yapsak intel de acayip pahalıçok iyi toplamışsın iş yapar yayın da açabilirsin bunla oyunlarda fln
Harika bir sistem gibi duruyor benimde olsa keşke![]()
yok darboğazı önleye bilirsin bu işlemciyle ekran kartı darboğaz yapmaz rahat olyoutube den baktım da performans başa baş ama darboğaz testi yaptım 44 darboğaz var acaba işlemciyi intel felan mı yapsak intel de acayip pahalı
19 yaşındayım babam izin verse direk toplarım ama nerdeDaha sipariş vermedim ama vereceğim gibi geliyorİnşallah senin de olur kardeşim
19 yaşındayım babam izin verse direk toplarım ama nerde![]()
haklısın kanka ama bende çalışıyorum 8 bin tl para var ama genede kendi paramla adam akıllı pc bile alamadımKardeşim şöyle diyim sana ben aynı sorun bir zamanlar bende de vardı.. işe girdim zaten aylık 2600 maaş alıyorum 1000 tl 1000 tl birikim yapıp aldım yani kendin çalışıp kazanacağın parayla almak daha mantıklı pedere yük olmadan felan
tabiki iş yapar ama biraz da ne amaçla kullanacagına baglı ama cogu işi kusursuz görürDoğru yerden açmışımdır konuyu umarım.. Arkadaşlar bu sistem iş yapar mı ?Ekli dosyayı görüntüle 45548Ekli dosyayı görüntüle 45549