now cheaper i think can search amazon to view priceMy advice is Steelseries Rival 300s. I bought it for 110 lira. I don't know how much it is now.
now cheaper i think can search amazon to view priceMy advice is Steelseries Rival 300s. I bought it for 110 lira. I don't know how much it is now.
aynen ben bu mause da cok araştırdım bloddy ıle arasında kaldım baya ama en sonunda bloddy aldım aslada pişman degılm sebebıde makro atamam lazımdı fps oyunları ıcın kullanan arkadaşım olduğu ıcın onu aldım cok kullanışlı ve durusu ele alısıda harıka zaten cogu kısıde memnun ağırlık olarakta ele cok ıdeal bır mause kesınlıkle bloddy den şaşmafiyat performans diyorsdan logitech g300s bizzat kendım kullanıyorum 150 tl felan mause pat ıle felan sade mause 110tl dı sanırım en son
benım dedgim logitech g300s knk blody farklı mauseaynen ben bu mause da cok araştırdım bloddy ıle arasında kaldım baya ama en sonunda bloddy aldım aslada pişman degılm sebebıde makro atamam lazımdı fps oyunları ıcın kullanan arkadaşım olduğu ıcın onu aldım cok kullanışlı ve durusu ele alısıda harıka zaten cogu kısıde memnun ağırlık olarakta ele cok ıdeal bır mause kesınlıkle bloddy den şaşma![]()
yok ben dedıgını anladım bendeki mause bloddy senın dedıgınle benım bloddy arasında kaldım onu demek ıstedım kankabenım dedgim logitech g300s knk blody farklı mause![]()
no promlem knkyok ben dedıgını anladım bendeki mause bloddy senın dedıgınle benım bloddy arasında kaldım onu demek ıstedım kanka![]()
| Price: | $21.99 |