Yeni bir internet sağlayıcısına geçme istiyorum önerileriniz var mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Daha önce Turkcell kullanıp memnun olmuştum fakat şöyle de bir imkan olabiliyor örneğin bulunduğum yerde sadece Ttnetin fiberi var ondan dolayı fiber kullanıyorum. Ama herkesin eşit altyapıya sahip olduğu yerde kesinlikle tercihim Turkcell Super online olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
alt yapı için konumunu çok iyi araştırman lazım ama kablo net için henüz kötü bir yorum almadım

Bjorn Lothbrok

B
Bölgende kablonet altyapısı var ise geçebilirsin. 100 Mbps e kadar 24 ay tahhütle birlikte ayda 118 liraya;

Analog KabloTV
KabloTV Üst Paket
Altın Sinema Paketi
100 Mbps'ye kadar Akıllı Sınırsız Kablonet
Nat Geo NOW
Filmbox Live
Premium Spor Paketi
Kabloses her yöne 50 dk
İnteraktif Kutu (kiralama)
Kablo Bulut 25 GB

Şöyle güzel paketi mevcut mesela sunduklarına göre oldukça iyi ayrıca kablonet altyapısı sağlamdır şuana dek bir sıkıntı yaşamadık benim kendi evimde altyapısı yok ne yazık ki kardeşime gittiğim zaman deneyimlemiştim kaliteli hizmet diğer yandan eğer altyapısal konuda sıkıntı yaşarsan turkcell superbox öneririm 4.5g hızında verdikleri özel modeme sana tanımlanmış internet paketiyle birlikte sim takarak bağlantı sağlayabiliyorsun bölgende Turkcell 4.5g adına ne tür hız alıyorsan aynını görüyorsun yalnız fiyatı biraz tuzlu oluyor ama 200 mbps + hızları alman mümkün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...