Yeni Bir Maceraya Hazır mısınız? Birlikte Oyunlar Oynayacak Takım Arkadaşları Arıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaman Gururla Sunar
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba Oyun Severler,

Ben Shamanbey, bu platformda yeni bir heyecan için takım arkadaşları arıyorum! Oyun oynamak, birlikte eğlenmek ve birlikte yayın açmak için motive olan herkesle tanışmak istiyorum. eminim ki bir çoğumuzun bilgisayarı var ve oynayacak bir takımı, bir ekibi yok.

Ben Kimim: Oyun dünyasında uzun yıllar geçirdim ve bu süreçte pek çok türde deneyim kazandım. Şimdi ise birlikte yeni oyunlar keşfetmek ve bu macerada birlikte büyümek istiyorum.

Ne Yapıyoruz: Beraber oyun oynayıp, birlikte yayın açarak veya videolar çekerek bu deneyimleri paylaşabiliriz. Yaratıcı fikirlerle ve editlerle içeriklerimizi zenginleştirebiliriz.

Sizden Beklediğim:
  • Oyunlara olan tutkunuz ve heyecanınız,​
  • Esnek bir zaman dilimi içinde oyun oynama ve yayın açma isteğiniz,​
  • Pozitif bir iletişim ve ekip çalışmasına açık olmanız.​
Eğer benimle aynı tutkuyu paylaşıyor ve birlikte harika şeyler yapmak istiyorsanız, lütfen bana ulaşın! Birlikte oyun dünyasında unutulmaz anılar biriktirebiliriz.
ekipce seçip oynayacagiz sadece bilinen oyunlar değil örneğin;forza 5,sea of thevies,plate up,Cs2,ets2,hypixel,valo,escape the bacrooms,assetto corsa,worms wmd Vb değişik,farklı oyunlarıda oynayacağız.

yaş kısıtlaması yok ne kadar fazla o kadar iyi kendini bilen çocukca hareketler yapmayan kişiler gelebilir. iletişim adreslerim aşağıda mevcut herhangi birisinden ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,

SHAMANBEY

İLETİŞİM ADRESLERİM:
İnstagram:shamanbey
Discord:shamanbey.

Üye
1 HİZMET YILI
İletişim adresine yazdım oyunlara bende bayılıyorum umarım iyi vakit geçirir ve eğleniriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...