adam sistem diyor ddr4 ram diyorsun dostumddr4 ram kullan
Merhaba arkadaşlar iyi forumlar. Yeni bir sistem yapmayı düşünüyorum. Ortalamanın üzerinde iyi bir bilgisayar olsun tabi düşüncem. ortalama maliyeti Ekran klavye ve mouse dahil 7-8k bandında olacak sizin topladığınız sistemler veya önerebileceğiniz en güzel fiyat performans sistemi nedir? Görüşlerinizi bekliyorum.
önerebileceğin bir ram markası var mı? xpg ram düşünüyorum ama uzun ömürlü mü acaba?ddr4 ram kullan
teşekkür ederim inceleyeceğim.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapüzerinde oynamalar yapabilirsin
Amd mi düşünüyorsun ? ona göre sana bilgilendirme yapayım kendi sistemimle ilgiliMerhaba arkadaşlar iyi forumlar. Yeni bir sistem yapmayı düşünüyorum. Ortalamanın üzerinde iyi bir bilgisayar olsun tabi düşüncem. ortalama maliyeti Ekran klavye ve mouse dahil 7-8k bandında olacak sizin topladığınız sistemler veya önerebileceğiniz en güzel fiyat performans sistemi nedir? Görüşlerinizi bekliyorum.
bir üstü ryzen5 3600 olsa daha mı rahat kaldırır sistemi ne dersin?vatan'da kdv indirimi yakalayabilirsen çok güzel parçalar çok güzel fiyatlara geliyor. ek olarak min. amd ryzen 5 2600x işlemci önerimdir.
Amd f/p açısından genelde nvidiadan iyi diyorlar ve öneriyorlar o konuda çok kararsızımEkran kartını Nvdia almanı öneririm
550 W kasa yeter mi acaba 650W garanti gibi düşünüyorum onlarda gerçi değişiklik yapılır.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İnceleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?