Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni çıkacak olan hero ile ilgili düşünceleriniz neler
Yeni hero kostüm satmak için genelde çok güçlü olarak çıkıyor ve her lanede oynanabiliyor.Riot bu aralar çok fazla şampiyon çıkardı bunun yerine oynanmayan şampiyoları reworklayabilir.udyr-singed vs.şampiyonları uzun zamandır hiç görmedim.
Şampiyonlar ilk Çıktıkları zaman aşırı güçlü oluyor yani cıktıgı zaman alıp oynanabilir ama gelen güncellemelerle düşürecekleri için o kadar mavi öz vermeye değermi bilmiyorum
Pbe de oynadim mukemmel otesi hero zor da degil muhtemelen cok fazla nerf yiycek cunku ultisi sinirsiz ve cok fazla damage vuruyor combosu mid lanede oynadim 12/1 kda gittim 1v2 attim cekinmeden jungleri ile birlikte basit hero zaten combosu adamin uzerine e aa q aa w aa q aa r aa q aa adam kestikce e si sifirlaniyor asiri op w su ve e cool dawni baya cok ama dedigim gibi katarina gibi dusun q sunun cool dawni cok az ama adam kestikce e side sifirlaniyor
Çıktığında soloq girmeyin herzamanki gibi aşırı bufflu gelip sonradan nerf yiyecektir.Kalkan alanı içerisindeki herhangi birine giden skilli dodgeliyor ise support oynayabilirler.
W'su riotgames'in 1 nisan yasuo güncelleme videosundakiyle aynı . Resmen artık önceden dalga geçtikleri ve dengesiz olduğunu bildikleri yetenek setini yeni şampiyonlara getiriyorlar. Bence çıkmadan nerflenmesi veya kiti değiştirilmesi gereken bir şampiyon.