Yeni Çıkan 1 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Türkiye Merkez Bankası tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler şehitler adına basılan madeni paralar koleksiyoncuların ilgi odağı olacak. Ön tarafında güncel 1 TL ile aynı olan ancak arka yüzü 15 Temmuz Şehitleri ve Gazileri Anısına cümlesiyle el birliğiyle kaldırılan Türk bayrağı yer alacak.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Çeşitli kesimlerde 1 TL’nin arka yüzünde bulunan Atatürk’ün kaldırılması tepki çekmekte. 15 Temmuz şehitleri ve gazilerine itafen basılan paralar yakında piyasada olacak ve koleksiyoncular tarafında da saklanacak.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]Basılan madeni para Başbakan, Hazine Müsteşarı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a,darphane tarafından takdim edilerek basına da gösterildi.[/FONT]

[font=open_sansregular, Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]
LZQ0a1.jpg
[/FONT]

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bence Bolesi Daha Guzel Oldu

Üye
9 HİZMET YILI
Atatürk Daha İyiydi Çünki bu türkiye yi tümünü kurtaran oydu

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ben Daha Hiç Gormedim bunun gercegini

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ocous' Alıntı:
Atatürk Daha İyiydi Çünki bu türkiye yi tümünü kurtaran oydu

Bu bir tl tüm şehitlerin anısna yapıldı normal paraların arkasında atatürk var

•Eskiler Tanır•
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bu Para Guzel Bence

Bu Arada 300 Yorum Oldu Yani Super uye Oldum :D

M.Kemal ATATÜRK
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bizim Bakkalda Varmıdır Abaca .wqsD:wqsa *

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Benim Arkadaşımda 7 Tanemi Felan Vardı 90 Milyon Tam Türkiye Nüfusu Kadar Üretilmiş Diye Biliyorum.

Sea
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Ben oynaylamıyorum bunu. Atatürk kaldırılacak 15 temmuz darbesi koyulacak. Yok öyle dünya arkadaş.
15 Temmuz 15 temmuz çok abartıyorsunuz he. Siz biliyormusunuz Çanakkale savaşını.
15 Temmuz da ne olmuş. Savaşmı çıktı ?  Şimdide Köprünün adını falan değiştirmişler. Türkiye elden gidiyor haberiniz yok.

Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
lEmreBey' Alıntı:
Ben oynaylamıyorum bunu. Atatürk kaldırılacak 15 temmuz darbesi koyulacak. Yok öyle dünya arkadaş.
15 Temmuz 15 temmuz çok abartıyorsunuz he. Siz biliyormusunuz Çanakkale savaşını.
15 Temmuz da ne olmuş. Savaşmı çıktı ?  Şimdide Köprünün adını falan değiştirmişler. Türkiye elden gidiyor haberiniz yok.

Kardesim sadece 1 tl nin arkasına atatürk koyuldu haricinde geri kalan paralarda atatürk resmi var
Bilmiyorsan da söyliyim evet 15 temmuzda savaş çıktı! Millet uyanmassa ülke gidiyordu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...