Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
UWU is greatUwU thank you for this great contribution.
Şahsen bende inanmıyorum bunlara. Aim olayı sadece hilelerde yani 3.parti yazılımlarla işe yarar. Geri kalanı üfürükten teyyaredir. Yüksek hasar, magic falan configle olacak iş değil bence. Kaç tane böyle config denedim, test ettim eğitim sahasında. İlk olarak configsiz olarak botlara kafadan sıktım, sonra configli olarak sıktım ayn sayıda mermide düştüler. aimde biraz kafaya çekiyor ama öyle eski hilelerdeki gibi fişek gibi kafaya çekeni görmedim. Kaç tane configciye söyledim yapın şöyle bir testte gösterin bakalım farkı diye ama oralı olamadılar. acaba neden?reis yok kafadan vuruş yüksek vuruş yani şöyle şeyler yok yani configlerde kandırmayalım birbirimizi
Bunu dene kral bı bekli bir şans olurpc ye ne zaman gelir reis varmı boyle bi igtimal
Evet benim değil kullandığım bulduğumu atıyorumŞahsen bende inanmıyorum bunlara. Aim olayı sadece hilelerde yani 3.parti yazılımlarla işe yarar. Geri kalanı üfürükten teyyaredir. Yüksek hasar, magic falan configle olacak iş değil bence. Kaç tane böyle config denedim, test ettim eğitim sahasında. İlk olarak configsiz olarak botlara kafadan sıktım, sonra configli olarak sıktım ayn sayıda mermide düştüler. aimde biraz kafaya çekiyor ama öyle eski hilelerdeki gibi fişek gibi kafaya çekeni görmedim. Kaç tane configciye söyledim yapın şöyle bir testte gösterin bakalım farkı diye ama oralı olamadılar. acaba neden?) Arkadaş bulduğunu paylaşıyor sanırım, yinede paylaşım için teşekkürler.
hiç denemedim kral ama dene belki ola bilirgameloopta çalısıyormu acaba