Onaylı Üye
hileyi kullanan varmı ban durumu nedir bilgi verirmisiniz
dostum ben 15 20 maç attim ve Ban yemedim ama tam olarak bilgim yok istersen yan hesabında denehileyi kullanan varmı ban durumu nedir bilgi verirmisiniz
hayır win10 sürümü fark etmiyor 22H2 dede çalışıyorBende çalışmadı, sürümle mi alakalı? 21H1
bende bug crash hatası verıyor gameloophayır win10 sürümü fark etmiyor 22H2 dede çalışıyor
Tamamen katılıyorum. bu etkenden doğacak tüm sorurumlulukları kabul sayılırız.Ücretsiz bir hile kullandığınız için ban riskini kabul etmiş oluyorsunuz. Bugün ban yok, yarın olabilir hiç belli olmaz.
Ana hesabınızda kullanmayın kesinlikle. Şuanlık Undetected (Belli edip report yemediğiniz sürece).
peki hangi özellikleri tik yaptın söylermisin3 gündür ban yemedim maın hesabımda oynadım
benimde çalışmıyor aynı sürümBende çalışmadı, sürümle mi alakalı? 21H1
Ciktigi gunden beri kullaniyorum hala ban yemedim. Belli etmedigin sürece hiçbirşey olmaz.hileyi kullanan varmı ban durumu nedir bilgi verirmisiniz
ban durumu yok şu anlık dostum şahsen denedimhileyi kullanan varmı ban durumu nedir bilgi verirmisiniz
Benim ark bayadır kullanıyo 2 3 gündür bansız hocamhileyi kullanan varmı ban durumu nedir bilgi verirmisiniz