Yeni Dwordu yüklerken hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Sanırım Eset Gıbı Yuksek guvenılır antivirus programı kullanıyorsunu Once Chrome ayarlar Gelısmıs Kendını tehlıkleı sıtelerden koruyun tıkını kaldırın Yıne olmadıysa antıvırus programını sag tık devre dısı bırakmak yetmıyor Antıvırus Programını ayrlarına Gırıp  
Kısısel guvenlık duvarını kapatın Kısıel yazan her seyı kapatın Sonra Tekrardeneyın Yıne Olmadıysa  Ts 3 Adresıne Gıdın Ve teknık destek alın.

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
HİLEYİ Download.memoryhackers.org BURADAN İNDİRİRKEN HATA VERİYORSA SİTEYE GİRMİYORSA AŞAĞIDAKI LİNKTEN İNDİREBİLİRSİNİZ.

İNDİRME LİNKİ : http://git.tc/9RJ3Fo
VİRÜSTOTAL : http://git.tc/7DUP

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Aynn bende de öyle dio sunucuyla bağlantı kurulamadı lütfen daha sonra tekrar deneyin

Üye
9 HİZMET YILI
abi yükledikten sonra isim değiştir diyor  ben ismini değiştiriyorum yine aynı aynı duruyor çözüm

Üye
9 HİZMET YILI
beyler chrome yi silin sonra indirin reklam onayını yaparken chrome yi acın ole yapın allah gönderdi beni :D

Üye
9 HİZMET YILI
StarWell' Alıntı:
Aynen Bendede Öyle Oluyor Çözüm Bekliyoruz

starwell ve bu hatayı alanlar google ayarlarına girin gelişmiş ayarlar  var en altta ona tıklayın giizlilik var oradan kendi cihanızı olası tehlikelerden koruyun diye bişe var onu kapatın oluyor yararı olduysa ne mutlu bana

Üye
9 HİZMET YILI
beyler mozilladan indirin benimde inmiyodu ben mozilladan indirdim

A L G O S
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
5435454655' Alıntı:
kardeş onu banada dedi tekrar denedim indirdi sende bi kaçkere dene

arkadaşlar ben hileyi indirdim ama hile olmuyor insert tusunu kırcam nerdeyse :D :) :) :)

Sen onu başka biyere at link at bize başka çare yok

Üye
10 HİZMET YILI
gencler hıleyı nerden ındırcez bıde ben denıım bulamadım nerdeyse hıle

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bakın beyler eğer güvenlik duvarı antivirüs prog kapalı old halde siteye girmiyorsa burayı dikkatli dinleyin host dosyasını mutlaka değiştirmeli (sıfırlamalısınız) Bu tarz siteler host dosyasna eklenınce açılmaz hata alırsınız youtube de host dosyası değiştirme var ordan bakıp aşamalı olarak yapın Çünkü host dosyası direk değişmez özelliklerden kullanıcı iznini vermeniz lazım İyi forumlar Umarım yardımım dokunur

Üye
9 HİZMET YILI
abi ben yükledim onayı yaptım oyuna giricem xigncode gelirken a bugger ile başlayan bir hata geliyor lütfen yardım edin

probaskan7' Alıntı:
abi ben yükledim onayı yaptım oyuna giricem  xigncode gelirken a bugger ile başlayan bir hata geliyor lütfen yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...