Yeni Eklenen Ödüller İle İlgili Bir Görüşüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
:not:

Konuyu kısa ve öz keseceğim. İstendiği sürece daha ayrıntılı şekilde anlatabilirim.

:yazı:

Bana kalırsa bu ödüllerin gelmesi gayet güzel/hoş bir şey oldu. Rozet sistemi aslında bir yandan gerekiyordu.
Eğer teknisyenler kendi isteğine göre bu ödülleri ekleyip/düzenleyebilir ise eklemesini istediğim bazı şeyler var.

"Onaylı" Rozeti/Ödülü sadece yetkililer için değilde, forum genelinde belli bir saygınlığa, sevgiye ulaşmış kişilere verilmeli.
Yetkililerin kendilerine ait "Ban-Hammer" gibi rozetleri zaten mevcut olmaktadır. Bu rozeti bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
Eğer kabul etmezseniz farklı bir rozet eklenebilir ve bunun için kullanılabilir.

Her grup için birer rozet/ödül olabilir. Onaylı, süper, ultra, efsane üye gibi rollerin kendilerine ait ayrı ayrı rozetleri olabilir.
Belirli bir işle uğraşan kişilerin(Ör. Grafik/Tasarım, Yazılım, Donanım, Haber/Makale yazarı gibi şeylerin) kendilerine ait birer rozeti olabilir.

Ayrı düşünce ve görüşleri olanlar belirtebilir.​

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
:not:

Konuyu kısa ve öz keseceğim. İstendiği sürece daha ayrıntılı şekilde anlatabilirim.

:yazı:

Bana kalırsa bu ödüllerin gelmesi gayet güzel/hoş bir şey oldu. Rozet sistemi aslında bir yandan gerekiyordu.
Eğer teknisyenler kendi isteğine göre bu ödülleri ekleyip/düzenleyebilir ise eklemesini istediğim bazı şeyler var.

"Onaylı" Rozeti/Ödülü sadece yetkililer için değilde, forum genelinde belli bir saygınlığa, sevgiye ulaşmış kişilere verilmeli.
Yetkililerin kendilerine ait "Ban-Hammer" gibi rozetleri zaten mevcut olmaktadır. Bu rozeti bu şekilde değerlendirebilirsiniz.
Eğer kabul etmezseniz farklı bir rozet eklenebilir ve bunun için kullanılabilir.

Her grup için birer rozet/ödül olabilir. Onaylı, süper, ultra, efsane üye gibi rollerin kendilerine ait ayrı ayrı rozetleri olabilir.
Belirli bir işle uğraşan kişilerin(Ör. Grafik/Tasarım, Yazılım, Donanım, Haber/Makale yazarı gibi şeylerin) kendilerine ait birer rozeti olabilir.

Ayrı düşünce ve görüşleri olanlar belirtebilir.​
Mantıklı bencede yapılabilir

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Onaylı rozeti vermemiz için üyeleri yeterince iyi tanımamız gerek.Bu rozet için bir düzen gerekir.Eğer bu sisteme herkes erişemeyecek ise diğer üyelerin haklarını yemiş oluruz.Bu "Onaylı rozeti" vermemizin amacı, forumda güvenilir olan insanlardan bilgi ve dosya almak.Eğer bu sistemi bütün üyeler hak kazanırsa üyeler herkes güvenli sanıp dosya isteyebilir ve trojen de yiyebilir.Bu da site üzerinden bizim suçumuz olur.Ama değerlendirilip yeni bir rozet oluşturulabilir.

Gruplar için rozetler mantıklı.Rank sistemine göre rozetler yapılabilir.Ve diğer dediğin rozet türleri için fikrini belirttiğin için teşekkür ederiz.Değerlendirdikten sonra yeni rozetler eklenebilir.

İyi forumlar. :thinkie:

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
@baXen kardeşimize katılıyorum yeni rozetler eklense veya bu rozetler üzerinde biraz değişiklik yapılsa fena olmaz.

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence ödüllerin tasarımı daha sade ve modern olabilirdi. Böyle çok fazla sırıtıyor. Renkler tamam da tasarımı beğenemedim. Vektörel ikonlarla daha güzel olacağını düşünüyorum. Sisteme gelirsek kesinlikle -henüz kullanamadım ama :( - çok güzel olmuş.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
+ olarak doğru düzgün bir şekilde report yapan kullanıcılara reporter benzeri birşey de yapılabilir

@#SpecktraL

Üye
6 HİZMET YILI
Ban yiyen userlar farklı ip kayıt olurlar

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
+ olarak doğru düzgün bir şekilde report yapan kullanıcılara reporter benzeri birşey de yapılabilir

@#SpecktraL

Reporter rozeti aslında bu nedenle yapılmış bir şey.Fakat üyelerin raporlarını sayabilecek bir eklenti henüz bulamadık.Eğer eklenti bulunur ya da başka bir çözüm yolu arayabilirsek Reporter rozeti de devreye girebilir. 500 Rapor eden kişiye verilebilir mesela.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...