Yeni Forum Açtım Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
arkadaşlar arkadaşlarıma hava olsun diye bi forum açtım ancak bende böyle yapmak istiyorum mybb kullanıyorum nasıl yaparım
sssd.PNG

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Kardeşim, Maalesef bu sadece Xenforo kullananlar için :) Fakat istersen birlikte çalışabiliriz (Xenforo kurabilirim). Detaylar için özelden bana ulaş.

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Eklentiler kurarak böyle bir hale getirirsin ya da kodlama bilgin var ise kendin geliştirebilirsin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
hacım mybb resmi formunda bu eklentiler var forumda ki eklentiler kısmını araştır bulursun
bu arada şunuda söyliyim sen bu forumu açtın ileride geliştin sonuçta ücretsiz bir script çöp olma durumu var ve bir çok açıklar mevcut güncellemeler ile ört bas etmeye çalışıyorlar bu tür forum scriptlerinin geleceği olmaz hele ki sen bu scripti resmi olmayan yerden indirdiysen Shell durumu var ileride fena başın yanabilir tavsiyem bilindik şirketlerle çalış Xenforo Ipb bu şirketlerin açıklarıda olabilir ancak min seviyededir çünkü aktif müşterileri var
mybb kazancı nedir bilmiyorum hayır işi yapmaktan başka bir şey değil .D

Son düzenleme:
Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Ne boş yorum yapılmış yine ya xenforo ile ne alakası var onun prostats(forum istatistikleri) mybb olarak aratırsan bulabilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bazı arkadaşlar shell atabilir falan demişde ben öyle shell atıcak kişilere denk geleceğini sanmıyorum

Süper Üye
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...