Ryzen bir sistem işinizi görür. Ryzen 5 3000 serisi bir işlemci ve rx580 ekran kartı yanına 3000mhz üstü 16gb ram 500 gb ssd 1tb hdd 600w psu alınırsa tadından yenmez. OC özelikli bir anakart da alırsxanız iş tamamdır.
hiç belli olmaz baya yükselebilirde dolar buKnk Şuanlık Beklemeni Tavsiye Ederim Biliyorsun Dolar Yüksek 4-5 Aya Güzel Bi Sistem Toplarsın
dikkat ediyorum ekran karını ama ekran kartını gtx 1650mi alim yoksa asus radeon rx 580miinventusda iyidir ondan da alabilirsin en önemli nokta ekran kartıdır dostum.Ekran kartına öncelik ver
dostum ssd yi yazma veokuma hızı çok iyi diye onu seçtim hdd tabi1tb 7200rpm olacak kimsenin anakarlar hakkında bilgisi yokmuhardisk i ben ce en az 1000 gb olsun ve ekran kartı en az gtx olsun o zaman efso olur. ve nvıdıa bence kullan
kasa hariç diğerlerini 2 el alacam daha uyguna gelir bütçemi rahatlatırkasayı ve monitoru itopyadan alabilirsin markalara ve değerlere dikkat etmeni öneririm kulaklık rampage sn-r5 mouse tigoes r10 klavye everest kb-961 öneririm
ordan baktım yarı yarıya sistme hazır zatende ekran kartı ve anakart kafama yatmadıincehesapta daki hazır sistemlere bak orda güzel öneriler var üstelik diger sitelere göre ucuz bide sinerji var ama çok tavsiye etmem pc toplattım çizik geldi yanları itopyayı bilen biliyor zaten
incehesapta daki hazır sistemlere bak orda güzel öneriler var üstelik diger sitelere göre ucuz bide sinerji var ama çok tavsiye etmem pc toplattım çizik geldi yanları itopyayı bilen biliyor zaten
baktım fakat fiyatı yüksek ve değişecek şeyleri var ssd ler mesela ben m.2 ssd kullanmayı düşünüyorum yazma ve okuma hızları çok yüksekaga itopyada hazır sistemler var bencede mantıklı , eastergames2 vardı yanlış hatırlamıyorsam
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
vatan varken teknosaya mı gidililir laşey teknosadan uzak dur mümkünse bir bilgisayar aldım masa üstü okadar kötüki
dostum 2 side kandırıyor toplama pc daha iyide tek anakrt güç kaynağı ve ekran kartı sorunum varbu konular hakkında pek bilgim olmadığından size danışıyorumvatan varken teknosaya mı gidililir la
benim önerim nasılPCH F class en iyi bilgisayar sana NET önerim dostum ama alacaksan zaten pc 4.5k 3600x Ekleyip bide 16gb ram yaparsan bu bilgisayar seni baya mutlu edecektir .d
baktımda kendim toplasam daha iyi ama sistemi yanlış toplamak istemiyorum sonra darboğaz etmesinAslında Unlostun bitane bilgisayarı var istersen onu alabilirsin
ssd ler dışında aslında iyi bir sistem , ekran kartı da cabasıBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapşu sistem ve bazı şeyleri değiştirdim ramssd gibi
Post automatically merged:
baktım fakat fiyatı yüksek ve değişecek şeyleri var ssd ler mesela ben m.2 ssd kullanmayı düşünüyorum yazma ve okuma hızları çok yüksek
doğruda fiyatı fazla daha monitör ve diğer bileşenlerde eksikssd ler dışında aslında iyi bir sistem , ekran kartı da cabası
arkadaşlar direk yorum yapmazsanız sevinirim yorumlara hep aynı cevabı vermek zorunda bırakıyorsunuzUnlost kasalardan alabilirsin.