Belli bir yorum yapıp konu açmak şartı varmış üyeliğinin üst levellere çıkarıp o şekilde hile indirecekmişizYeni kurallar nedir
kanka ben bu siteye 2 gün önce kayıt olmadımbi zahmet açma knk 2 gün önce kayıt olmuşnuz site kazanamıyor
yok kanka ben yardım istedim şuanda yaptığımız gibi yapıp mı seviye kazanacağım diye sordumYeni falan değil bu "kurallar" ayrıca adamlar ücretsiz şekilde piyasadaki neredeyse tüm popüler oyunların hilesini veriyor sen de şikayet ediyorsun.![]()
kanka yanlış anladınız sanırım yazdıklarımıbu adamların verdiği hileleri paralı almaya kalksan 100dolardan assagı alamazsın dua etmen lazım bence
kanka her yeri takip edip bakıcaz ve araştırcazYeni gelen ayarlar sonucuda hile açamayan arkaadaşlar nasıl bir yol izleyeceksiniz bilginiz var mı ?
Post automatically merged:
onun yapılmasının sebebi herhalde fikrimce daha uzun süreli undetected yapmak çünkü all+ olunca herkes kullanıyor. sonra hile algılanıyor sonra yazıyorlar forumlara hileyi güncelleyin hileyi güncelleyin diye. bence iyi böyleBelli bir yorum yapıp konu açmak şartı varmış üyeliğinin üst levellere çıkarıp o şekilde hile indirecekmişiz![]()