win10 yüklüyorum işallah çalışır
Search DONE..
FoundENT - 20370
FoundVM - 55
Time Estimated : 00:00:04.9964344
Loading Plugins..
İşlenmeyen Özel Durum: System.TypeInitializationException: 'dje_zM7DVC3LPYMYL9MAJTVE4Z6LJX5RA_ejd' tür başlatıcısı özel durum döndürdü. ---> System.TypeInitializationException: 'FlatPMSDK.Menu.Translator' tür başlatıcısı özel durum döndürdü. ---> System.ArgumentException: Aynı anahtara sahip öğe zaten eklenmiş.
konum: System.ThrowHelper.ThrowArgumentException(ExceptionResource resource)
konum: System.Collections.Generic.Dictionary`2.Insert(TKey key, TValue value, Boolean add)
konum: System.Linq.Enumerable.ToDictionary[TSource,TKey,TElement](IEnumerable`1 source, Func`2 keySelector, Func`2 elementSelector, IEqualityComparer`1 comparer)
konum: FlatPMSDK.Menu.Translator.Init(IEnumerable`1 _languages)
--- İç özel durum yığını izlemesinin sonu ---
--- İç özel durum yığını izlemesinin sonu ---
konum: dje_zM7DVC3LPYMYL9MAJTVE4Z6LJX5RA_ejd..ctor(IntPtr #=z9AGvWzM=)
konum: #=zvhJsqdQZJpuU6lLZ2A==.#=zsU4HdMk=(String[] #=z5UgvAQw=)
konum: #=qyDte86B4HFX9$rQFiy4ZNcK$j56QS3bBZUiYtphfGSg=.#=z3qRT3B8=(String[] #=zXWertPo=)
böyle hata veriyor
Post automatically merged:
geliştirici seçenekler derken paylaşırsan bizde yapalım
Siteye üye olduğumdan buyana bir türlü hileyi çalıştıramadım Uzun uğraşlar sayesinde buldum sayılır.
Ben tüm söylelenleri yapmama rağmen Stopping Hatası alıyordum ve hile çalışmıyordu. Şimdi çözümü şu şekilde arkadaşlar.
Başlat - ayarlar - Güncelleştirme ve güvenlik - geliştiriciler için - dışardan yükleme uygulamları tıklı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 41672
Sonra oyunu çalıştırın ben antı bana hayır dedim. Sonra hileyi loadlayın ana ekrana hepsi geliyor.
Yaptıklarım sırayla; Windows 10 Kullanıyorum 1909 sürümü.
1. windows 1909 sürümü vardı bir güncelleme gelmişti güncelledim.
2. Güvenlik duvarını kapattım.
3. dns resetledim.
4.temp klasörünü çalıştır komutuyla temizledim.
bunları yapmama rağmen hile çalışmadı.
daha sonra bu konudakini yaptım çalıştı bende fps 60 şuan...
İyi oyunlar.
DNS SIFIRLAMA:
Başlat / Çalıştır deyip alana cmd yazıyoruz. Ms Dos komut istemi çalışıyor. Komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter (Return) deyin.
1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew
4 - exit
TEMP KLASÖRÜ TEMİZLEME: @cevat36 paylaşımı için teşekkürler.
windows+r yap çalıştıra %temp% yaz açılan penceredeki herşeyi sil sonra prefetch yaz ordaki herşeyide sil
EDİT:YAZI EKLEME
SONUNDA SİZİN SÖYLEDİKLERİNİZ YAPTIGIM İÇİN Mİ BİLMEM AMA OLDU SAGOL
teşekkür ederiz.eline sağlık
sağol reis yararli konuSiteye üye olduğumdan buyana bir türlü hileyi çalıştıramadım Uzun uğraşlar sayesinde buldum sayılır.
Ben tüm söylelenleri yapmama rağmen Stopping Hatası alıyordum ve hile çalışmıyordu. Şimdi çözümü şu şekilde arkadaşlar.
Başlat - ayarlar - Güncelleştirme ve güvenlik - geliştiriciler için - dışardan yükleme uygulamları tıklı olsun
Ekli dosyayı görüntüle 41672
Sonra oyunu çalıştırın ben antı bana hayır dedim. Sonra hileyi loadlayın ana ekrana hepsi geliyor.
Yaptıklarım sırayla; Windows 10 Kullanıyorum 1909 sürümü.
1. windows 1909 sürümü vardı bir güncelleme gelmişti güncelledim.
2. Güvenlik duvarını kapattım.
3. dns resetledim.
4.temp klasörünü çalıştır komutuyla temizledim.
bunları yapmama rağmen hile çalışmadı.
daha sonra bu konudakini yaptım çalıştı bende fps 60 şuan...
İyi oyunlar.
DNS SIFIRLAMA:
Başlat / Çalıştır deyip alana cmd yazıyoruz. Ms Dos komut istemi çalışıyor. Komut ekranında sırasıyla aşağıdakileri yazıp Enter (Return) deyin.
1 - ipconfig /flushdns
2 - ipconfig /release
3 - ipconfig /renew
4 - exit
TEMP KLASÖRÜ TEMİZLEME: @cevat36 paylaşımı için teşekkürler.
windows+r yap çalıştıra %temp% yaz açılan penceredeki herşeyi sil sonra prefetch yaz ordaki herşeyide sil
Sorunu Düzelenler:
EDİT:YAZI EKLEME
yeni hilede oyun kasıyor fps 18 20 degişiyor cözümü varmı
Stopping hatası derken.Benim hile yükleniyor ama maçta adam yeri falan gözükmüyor.Aynı hata mı sizle
kasma sorununa cözüm varmı
i7 8 nesil işlemci 8 cekirdek emilatör ayarları tam yapılı gforce 930 mx 8 gb ram hilesis kare hızı 45 50 hile ile yavaslıyor sebebi nedir
teşekkür ederim...Çoğu kişide bu hatayı veriyordu yararlı konu eline sağlık
reis wındows guvenlık duvarını kapat eger acıksa oyle dene.Anti bana hayır de çalışıcakmıbenimde aynı dostum hile açılıyor menüsü herşeyi ama maç esnasında adam gözükmüyor ?
TEŞEKKÜRLER.faydalı post kardesım yuregıne saglık