Yeni hileler gelmeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
acaba aynı klasıkleşmiş oyunların hilelerini güncellemek yerine hilesi olmayan oyunlara hile gelse daha iyi olmazmı mesela gtaV, ets2 online için, vs vs oyunlara yen, hileler gelse daha iyi olur (BENCE)

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Ben kendimi bildim bileli bizimkiler P2W oyunlara gıcık. Bir dönem yabancı adamlar Wolftü Resurrection diye old school bir server çıkaracağını söyledi, bizim nader dedi ki P2W yaparsanız oyununuza karşı hile yazarım. :D O yüzden bu saydığın oyunlara hile geleceğini sanmıyorum, tabii neden olmasın o ayrı ancak yeterince hile var sitede ve onları güncellemek zor iş, yeni hileye vakitleri de olmayabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum dediğin oyunların milyon tane hilesi var

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Aslında çok iyi olur fikir güzel ama hocalarımızın hem zamanı yoktur hemde şimdilik böyle idare etmeliyiz sitede gayet güzel hileler mevcut
ama ETS 2 gelse çok iyi olur gerçekten hasar almama gibi özellikler olursa hilenin içinde miss gibi :D

☾☆ ~ ☾☆
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok isteğe ve öneriye bağlı muhtemelen herkes katılırsa kurucularda gerekeni düşünürler.

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ets2 için hile mevcut zaten gta 5 içinde çok hile var artık valorant hilesi güncellenmeli

Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Gta V , ETS 2 oyunlsr P2W oyunlar olmsdığı için getirmiyorlar hem ne yapıcaksın ki gta v yada ets de hile ciksa biliyorum lol p2w değil ama rank seviyesi zor ve oyuncular sakat olduğu için(sözüm meclisten dışarı) hile getirdiler .d

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Gta V , ETS 2 oyunlsr P2W oyunlar olmsdığı için getirmiyorlar hem ne yapıcaksın ki gta v yada ets de hile ciksa biliyorum lol p2w değil ama rank seviyesi zor ve oyuncular sakat olduğu için(sözüm meclisten dışarı) hile getirdiler .d
Ofisin ortasında kahkaha attım Allah ne muradın varsa versin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...