- Yasaklandı
-
iyi derken mesela hangi özelliği iyiBence gayet iyi senin dediğin hataların hiçbiriyle karşılaşmadım. birtek fps problemi var oda pcm gayet yeterli seviyede olduğu için etkilemiyor.
Güzel kardeşim hile daha yeni elbette böyle sorunlar olabilir. Yönetim ekibi üstesinde çalışıyordur. Sorunlarınızı gerçekten anlıyorum. Ama biraz zaman tanısanız??? yakın zamanda gerekli işlemler yapılmış bir şekilde yeniden düzenlenir. Ama şu anda sizden sabırlı olmanızı rica ederim. İYİ FORUMLARçok kötü beklentilerin çok altında lazy sharpın yanından geçemez
Genel olarak lazysharp tan daha iyiiyi derken mesela hangi özelliği iyi
neyki fakeclickfake click'i kapatmanı öneririm.drawları kapattığında fps normale dönüyor ben sadece lazım olanları kullanıyorum.dodgesi bence güzel combosu filan istediğin saveyi seçebiliyorsun.görsel nitelik olarak güzel olmuş.
sadece adamların base atarken altta süresi yazıyor onu sevmedim şekli ve durduğu yer hoşuma gitmedi
bence çok kötükite özelliği nasıl yorum yapıyorum bende deneyeceğim
Hocam tartışıyoruz kötülemiyoruz. sende varsa at deneyelim o iyi ayarı.hile yeni olduğu için küçük hatalar olabilir ki şu haliyle bile lazysharptan çok daha iyi ayar yapamadıysanız hileyi kötülemeyin bari
kral bak bende bi ara sitelere girme sıkıntısı vardı mesela trendyol hiç açılmıyordu steamın sitesinin açılması 10 dakikayı buluyordu yani bazı internet sitelerine girişme sıkıntılar vardı sırf bu yüzden valoranta bile giremiyordum platforma bağlanamadı hatası veriyordu çünkü bir çok oyun sen oyuna bağlanırken internetten indirme yapıyor bildiğin gibi eğer site benim steama veya trendyola giremediğim gibi sitelerse indirmeyi yapamaz ve bundan dolayı memoryhackers'in ui sinden lazysharp'ı kullanamıyordum doğal olarak sonra nasılsa bu hatayı çözdüm ve giremediğim internet siteleri ve valorant dahil hepsine girmeyi başardım ve bunun sayesinde lazysharp'ın da indiğini gördüm eğer benim ki gibi hatalar alıyorsan nedeni budur.aga hıle bende yuklenmıyor bı yardımcı olabılecek var mı guvenlık duvarı vs her şey kapalı ama yuklenmıyor
bu hilede config dosyası lazyde ki gibi değil çok karışık ve hile de ayar yapmanın zor olduğu bi şey yok gayet akıcı ve çok iyi kombolar yapıyorumHocam tartışıyoruz kötülemiyoruz. sende varsa at deneyelim o iyi ayarı.
eyvallah kral denıyıcemkral bak bende bi ara sitelere girme sıkıntısı vardı mesela trendyol hiç açılmıyordu steamın sitesinin açılması 10 dakikayı buluyordu yani bazı internet sitelerine girişme sıkıntılar vardı sırf bu yüzden valoranta bile giremiyordum platforma bağlanamadı hatası veriyordu çünkü bir çok oyun sen oyuna bağlanırken internetten indirme yapıyor bildiğin gibi eğer site benim steama veya trendyola giremediğim gibi sitelerse indirmeyi yapamaz ve bundan dolayı memoryhackers'in ui sinden lazysharp'ı kullanamıyordum doğal olarak sonra nasılsa bu hatayı çözdüm ve giremediğim internet siteleri ve valorant dahil hepsine girmeyi başardım ve bunun sayesinde lazysharp'ın da indiğini gördüm eğer benim ki gibi hatalar alıyorsan nedeni budur.
eğer hatan benim ki ile aynıysa advanced system clear ile pc taraması ve driver güncelleştirmeleri yaptığımdan dolayı bu hata çözülmüş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?