Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni intenet sağlayıcısına geçeceğim önerileriniz nelerdir?
Hocam bende aynı interneti kullanıyor ttnet zyxel modem gayet iyi aslında ama son 2 aydır sınırsız internetten 200 gb ya çevirdiler anlamadık bizde değiştiricez
Millenicom kullanıyorum, Allah düşmanımın başına vermesin hiçbir muhatap bulamıyorsunuz kesinlikle en kısa zamanda iptal edip başka bir iss ye geçmeyi düşünüyorum. Herşeyden önce muhatap bulabilmek önem arz ediyor.
Biraderim Türkiye'de fiperoptik kablo geçmediği için internet rezalet
Amerika'ya Avrupa'ya filan gidersen eğer oranın orta bütçeli aboneliği buranın yüksek bütçesinden bile daha kaliteli bunu fark edersin
Ama sen dersen ben aylık 200 TL yatırırım yeter ki internet yağ gibi aksın o zaman süper online tavsiye ederim
Şimdi benim arkadaşım Super Online'a geçti bir kutu veriyorlar sana içinde modem filan var hiç altyapı gerektirmiyor uydudan bağlanıyor galiba ordan direk 100 megabit alıyorsun ama dediğim gibi 200 TL pahalı ama durumun varsa ve yurt dışına da gidemiyorsan al derim
türktelekom hariç herhangi bir net tercih edersen daha iyi olur türktelekomdan hiç memnun değilim ms açısından da çok sıkıntı yaratıyor interneti hızlandırdık bi şey fark etmedi önerim turknet türkiyenin en iyi internetidir 70 liranın üstüne bi 20 lira daha koy turknet al