Leş gibi kullandığım vodafonet çok şükür aralıkta bitiyor.Bende forumda ve diğer internet sitelerinde yorumlarda gördüğüm netspeed'e baktım.Biraz hoşuma gitti iyi yorumlar gelmiş.Benimde alt yapım böyle.İyi mi kötü? oyunlarda pingin sabit olması çok önemli bunda öyle bir şey bekliyorum umarım yanıltmaz.
Alt yapı alternatif tüm ISS'lerde aynıdır. Alt yapınızı Türknet üzerinden sorgulayın. Eğer UYAP alt yapınız varsa 100m'bit hız alırsınız. Eğer yoksa zaten TT alt yapısını kullanıyorsunuzdur. Diğer tüm ISS'lerde aynı hızı aşağı yukarı verecektir. Tüm ISS'ler üzerinde alt yapı sorgulama yapın bazıları size 50 verir bazıları ise 100 üzerinden ne alabilecekseniz onu verir. Size şuan gözüken 79/mbs...
Kablonet in alt yapı derdi olmadıgı için yağ gibi bağlantı sağlayabiliyorlar.2 yıl kablo net kullanmıştım üniversite dönemimde son derece memnundum pingimde sabitti.
Şimdi vereceğim yöntemi uygularsan çok daha iyi sonuçlar elde edebilirsin. İlk olarak alt yapının hangi markaya ait olduğunu öğren. Daha sonra O markayı arayıp max ne kaç mbps alacağı sor daha sonra türkneti ara ve onlara sor eğer 80mbps falan derlerse geçmeni öneririm. Büyük ihtimalle 35lik paket ile başlarsınız daha sonra özgür iletişime geçmek istiyorum diye talep formu oluşturun. Benim alt yapım türktelekomdu 83 alırsın dediler max türknette aynısını dedi maddi açıdan türknet daha uygundu 35 mbpslik paket ile başladım 85 tl ödedim özgür iletişime geçerek 10 tl fark ile 83 mbps alıyorum 7 de upload alıyorum 95 tl ödüyorum.
Benim de şuan internetim kötü, normalde 16 mbps almam gerekirken 2 mbps alıyorum ve uzun bir süredir Türknet'i araştırıyorum, sanırım Türknet'e geçicem, kendi sitelerinde hız değerimi ölçtüm ve 28 mbps geldi, istersen sende bir göz at