1100dolar olması lazım en üst modeliYurtdışından daha ucuza getiririm m daha iyi![]()
Yine de ucuz yurtdışından getirmek1100dolar olması lazım en üst modeli
İPhone batıcak bu modeli alanın telefondan anladığı yok sadece gösteriş amaçlı olduğunu net söylerimOldukça ucuz olmuş bence yani biliyorsunuz din kardeşlerimiz için yani. En ucuz İphone 10.000 TL 10.000 TL'ye en iyisi gidip bilgisayar toplayayım yerine 2 yıl sonra güncelleme ile yavaşlayacak telefon almak çok daha mantıklı bence. Bu zamlar bitmeyecek.
Kamerasını beğenmedim en faZla 8 Plus alırım sırf kameradan dolayı artı Touch ID yok 8 den sonraİPhone batıcak bu modeli alanın telefondan anladığı yok sadece gösteriş amaçlı olduğunu net söylerim
işte diyorum ya hacı bazısı için cok güzel olabilir ama benim için çöpten başka bişey degil 2 kamera daha koy model yükselttim de yakında telefonun arkasına led gibi kamera döşerler iphone 35 çıkar 35 milyar derler iphone hastası cok cevremden biliyorum adam kredi çekip alıyo en son model için 2 liralık telefon neyine yetmiyo demi@oyundelisi123123 sadece A13 Bionic işlemci geldi ekstra 1 kamera eklediler hepsi bu