Bence aşırı etkide bulunacak oyunuyeni itemleri görmedim ama yeni itemler ounu çok değiştirmez
Bana çok garip geldi alışmak senin dediğyeni item görünüşleri falan çok hoşuma gitti alışmak biraz uzun zaman olacak ama olsun![]()
Yeniliklere karşı değilim ama alışmak uzun sürüyor bazı yamalarda cidden sabırsızlıkla bekliyorumdostum bana göre oyun tarzınızı oyundan oyuna tanımlayan büyük efektlere sahip ve oyundaki karakterini ortaya çıkarıcak bir revizyon olmuş itemler açısından benzersiz özelliklere sahip her bir item
Katarina main olarak katanın aşırı güçlü olacağını hissediyorum.suikastçı karakterlerin gücüne güç katıldı net
Çok iyi olucak yaAlışması pek çok oyuncu için zor olacaktır ancak ben beğendim farklılık iyidir
Voltran ? Volarant demek istedin sanırım ve dediğine katılıyorum.gelmesi gereken bi değişiklikti voltran çıkınca iyice saldılar oyunu ne olduk değil ne olucaz demeliler bu günlere nasıl geldiklerini lol sayesinde buralarda olduklarını unutmamaları lazım
Evet dostum düzelttim teşekkür ederimVoltran ? Volarant demek istedin sanırım ve dediğine katılıyorum.
ne demekEvet dostum düzelttim teşekkür ederim![]()