- Yasaklandı
Banlı Üye
yeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
Hocam esp olarak gözüküyor şu anlık zaten çalışmalarının tam bitmedigini söylüyorlar konusunda dikkatli okursan görürsünyeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
Hocam esp olarak gözüküyor şu anlık zaten çalışmalarının tam bitmedigini söylüyorlar konusunda dikkatli okursan görürsünyeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
ne demek şimdi bu aim yokmu yanibüyük bir ihtimal ile forum üyelerinin kullanımına açıp kullanıcılardan gelen geri bildirimlerden sonra eklenir.
duyuruda aimbot yazmıyorduyeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
sayfada göründüğü kadarı ile yok benim anladığım önce bi forumda yayınlayıp denettikten sonra eğer erken açığa çıkmaz ve tutulur ise sonradan eklerler.ne demek şimdi bu aim yokmu yani
beklentimiz bu yönde ama aimbot kullanan birçok yeni forum üyesi hile ücretsiz olduğu için aimbot ile oyuncu vurmayı aşırı derecede abarttıkları için çok çabuk açığa çıkıyor hile ama yinede belli olmaz dword ekibi illaki bir çözüm yolu bulup aimbot ta ekler .aimbotun hastasıyım ben çok zevk alıyorum aim açık oynamaktan umarım aimde yaparlar
resimi nerden görebiliyoruz acabayeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
hocam aim olursa daha kolay ban yeme ihtimalin oluyor genelde tavsiye edilmiyor çoğu hilede aim bot açılması sadece wall olunca daha uzun süre gidersinyeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
yoo ne alaka ben eskiden full aim açık oynardım neredeyse her maç win alırdım hiçte ban yemezdim 3 yıl önceydi ama ozamanlar hile kolay kolay fix yemiyordu böylehocam aim olursa daha kolay ban yeme ihtimalin oluyor genelde tavsiye edilmiyor çoğu hilede aim bot açılması sadece wall olunca daha uzun süre gidersin
ozaman hilenin tadı çıkmazki sade esp ile oynancaksa ne anladım bu iştenHocam daha sade olması için kaldırmış olabilirler
hocam sadece esp olucak sanırım aim zaten gereksiz öyle belli oluyoryeni hilede aim varmı resimde sadece esp var gibi gözüküyorda ben aim ile oynamayı çok seviyorum aimde olsun lütfen
niye gereksizmiş aksine aimsiz hiç eğlenceli olmazhocam sadece esp olucak sanırım aim zaten gereksiz öyle belli oluyor