Üye
arkadaşlar si̇teye gi̇ri̇ş oluyor ama logi̇n de kaliyor yardim edebi̇li̇rmi̇si̇ni̇z
walla reis yeni loader şuanlık biraz sorunlu baksana inşallah düzeltirler senin sorunun hakkındada hiçbir fikrim yokAynen kanka dönüyo uzun bir süre sonra kayboluyo
Tamamdır eyvallahwalla reis yeni loader şuanlık biraz sorunlu baksana inşallah düzeltirler senin sorunun hakkındada hiçbir fikrim yok
Loader daha yeni olduğu için elbette bazı sorunlar oluşacaktır.Fakat bu sorunlar yavaş yavaş ve sizlerin de yardımlarıyla çözülecektir iyi forumlarwalla reis yeni loader şuanlık biraz sorunlu baksana inşallah düzeltirler senin sorunun hakkındada hiçbir fikrim yok
Loader Yeni Olduğu İçin Hatasını Söyledim İnş en kısa sürede düzeltilir anlayışla karşılıyorum emeğinize sağlık.Loader daha yeni olduğu için elbette bazı sorunlar oluşacaktır.Fakat bu sorunlar yavaş yavaş ve sizlerin de yardımlarıyla çözülecektir iyi forumlar
merhaba baskan lütfen yardım edin cs yi acıyorum ve hilemide acıyorum menü geliyor işaretliyorum istediklerimi fakat hile çalısmıyor lütfen yardım plstw at özelden
tabitw at özelden