Yeni Manga , Manhua , Manwha vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
İnternetten üzerindeki neredeyse tüm mangalari bitirdim seri okuyayım derken hangi siteye girsem okumadığım bir seri olmadığı için kapatıyorum İngilizcem olmadığı için yabancı sitelerdeki serileri okuyamiyorum birde direk İngilizceye çevrildiği için mangalar yabancı sitelerde +12.000 manga bulunuyor gel gelelim türk sitelerine bakınca en fazla 200 manga oluyor ve yarısı 10 - 30 bölüm arası ve bölümleri aylık geliyor hiç umudum yok ama belki gözden kaçırmışimdir buraya manga yazarmisiniz ? konusu dövüş sanatları vb. Yani aşk meşk olmasın seri kan dökülme üzerine olsun şimdiden cevaplarınızı bekliyorum <3

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
shun ken rock okumadıysan bunu okuyabilirsin bi de webtoonlara bak güzel işler çıkıyor böyle kavgalı dövüşlü

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Brawling GO
(+18,komedi,romantik)

Household affairs
(+18,kan,vahşet)

Perfect Half
(+18,aksiyon,vahşet,macera)

Bastard
(korku,kan,vahşet,psikoloj hikayesi güzel)

Daha aklıma gelmeyen bunun gibi okuduğum ve devam ettiğim binlerce webtoon var aklımda kalanlar bunlar eğer bunun gibi webtoonlar bulmak istiyorsan okunurluğu yüksek ya da içine çeken bütün webtoon sitelerinde ilk bakıcağın yer sitenin sana geniş çaplı günceli sunup sunmadığı, bunuda redditten ya da serilerin çizerlerini sosyal medya hesaplarından takip et güzel bir seriyi bulduğun zaman çizerinin ve senaristinin ismini bir yere yaz o isimlerin yaptığı şeylerin kötü olması 1000'de bir ihtimal kesin okursun ve eğlenirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
mangas stein mangagecesi mangawt siyahmelek rüyamanga epikmanga mangakakalot bakabilirsin mangakakalot ingilzice bu arada

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Solo Leveling,Uq Holder,Worn and Torn Newbie

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
I have issues with manga, I like to read books but I cannot wrap my head around the idea of manga, maybe its because I never got into comic books but manga is a struggle for me. Any help for someone that isn't super interested in manga but wants to give it another shot? Any recommendations?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...