- Konuyu başlatan
Griffin Premium
hadi ya o kadar mı kötü duruyorGameDev Tycoon a acayip benzemiş yalnız bu arada eline sağlık
hadi ya o kadar mı kötü duruyorGameDev Tycoon a acayip benzemiş yalnız bu arada eline sağlık
Biliyorum reis söylediğin oyunla karşılaştırdım da o yüzden dedim@Crystal kötü anlamında söylemedim![]()
eyvallahEmeğene sağlık guzel olmuş
Dostum tüm materyaller dokular ışıklandırmalar ve çizimler bana ait sadece masa modelleri hazırModelleri hazır almadıysan baya bir emek var emeğine sağlık. Gerçi hazır aldıysan bile dizayn etmek falan onlar da kolay değil emeğine sağlık tekrardan.
Eyvallaheline sağlık![]()
Dostum bunu yapıcak kadar yeteneğin varsa eminimki benim söylediğim şeyleride yaparsın. Sadece zaman ve emek gerekiyo. Ama kesinlikle şunu söylemeliyim çok başarılı bir çalışma tebrik ederim.Biraz öyle oldu reis eyvallah
Çok uçtun be kardeşim onu da yapsam oyun çıkarırım zaten![]()
Teşekkür ederim fakat onu yapmak için araya photoshopu da sokmak gerekiyor. Ben sadece tek programla yaptığım projeyi atmak istedim yoksa photoshopla maksimum 10 dakkaDostum bunu yapıcak kadar yeteneğin varsa eminimki benim söylediğim şeyleride yaparsın. Sadece zaman ve emek gerekiyo. Ama kesinlikle şunu söylemeliyim çok başarılı bir çalışma tebrik ederim.
?Co-Adminler(Adminler) Yok Olmamış)