- Yasaklandı
fiayt 2.000 tlfiyatı ne kadar
hz tam olarak ne oluyor peki
hz tam olarak ne oluyor ?
oyunlar için alıyorum oyun için uygunmudur
fiyatları ne kadar peki kardeşim
fiayt 2.000 tlfiyatı ne kadar
hz tam olarak ne oluyor peki
hz tam olarak ne oluyor ?
oyunlar için alıyorum oyun için uygunmudur
fiyatları ne kadar peki kardeşim
aga ben tam olarak bilgisayar konusunda bir bilgim yok hz ne oluyorbence indirmleri takip et ve bütçeni biraz daha artırmaya çalış ve kesinlikle 144 hz mönitör all
aoc iyi midir pekiasus öneririrm
acerin hangi modeli ve fiyatı ne kadar ?marka olarak aceri öneririm
hangi modelini önerirsinI suggest you Hp or Dell
tamam bakacağım ama galiba aoc alacağımbence indirmleri takip et ve bütçeni biraz daha artırmaya çalış ve kesinlikle 144 hz mönitör all
kanka model söylersen iyi olur çünkü herkes bütün markaları sayıyorAsus monitörler'de iyi kanka
aga hz ne demek bana söylermısınbirazdaha para biriktirip 144 hz alırsan uzun ömürlü olur
aoc iyi midir sence ben onu almayı düşünüyorumAcer veya asus alabilirsin sağlam markalar
kardeşim ben televizyon değil monitör bakıyorumaoc tv satın al
oyuncu monitörü mü pekiViewsonic 23.6" VA2405-H 75Hz 4ms VGA HDMI FHD Gaming Monitör
şuan 743 lira bakmanı önerrim
ve benim bütçeye biraz fazla çunku mouse ve klavyede alacağım ama tavsiyen için sağolkardeşim ben televizyon değil monitör bakıyorum
Post automatically merged:
oyuncu monitörü mü peki
Gaming yazıyor zaten ama yinede almadan yorumlardan kötü yanlarını öğrenkardeşim ben televizyon değil monitör bakıyorum
Post automatically merged:
oyuncu monitörü mü peki
tamam ama benım bütçe buna az gelir gibi 792 tl yazıyor çünküGaming yazıyor zaten ama yinede almadan yorumlardan kötü yanlarını öğren
aynen kardeşim zaten ayarladım aoc ve acer arasında kaldım ama aoc alıcam galibaacer alabilirsin elini çabuk tut dolar çıkıyor fiyatlarda uçuyor
aga model söylersen iyi olur
acer bilmiyorum tam içime sinmedi ama yinede bakacağımAsus ve acer 750tl bütçe için iyi markadır.
bu oyun monitörü değil galiba amaeverset m 335 21.5
kanka oyun monitörü istiyorum benım pc daha shadowplayı bile indirmiyor eski sürüm diye ve bütçe 750 tlistediğiniz değere çok bağlıdır